10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleOlga lansează acuze grave la adresa lui Zverev

Olga lansează acuze grave la adresa lui Zverev

Într-un interviu acordat unei publicații de tenis, tânăra de 23 de ani a făcut afirmații șocante despre Alexander Zverev, susținând că a fost abuzată de acesta atât emoțional, cât și fizic.

Olga a declarat: „Prima dată s-a întâmplat la Monaco, în apartamentul său. După ce ne-am certat foarte tare, am vrut să plec de acolo. Atunci el m-a izbit cu capul de perete”.

Potrivit fostei iubite a lui Zverev, relația lor de doar 13 luni a fost „toxică”, violența fizică fiind acompaniată de „abuzul emoțional”.

Sarypova a dezvăluit că a fost umilită în mod constant de german, care dorea întotdeauna să-și arate superioritatea și să o domine, astfel cum povestește chiar victima. „A fost foarte greu. Era destul de toxic, îmi spunea lucruri cumplite: ’Ești un nimeni’, ’Nu ai câștigat nimic în viața asta. Eu am succes, câștig bani – dar tu ești nimeni’”, a spus ea.

Aceasta a menționat că nu intenționează să-și caute dreptatea în justiție, ci vrea pur și simplu să spună adevărul despre Zverev, care neagă vehement toate acuzațiile aduse.

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...
Ultima oră
Pe aceeași temă