16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleOchelarii lui Mahatma Gandhi, vânduți contra 260.000 de lire sterline

Ochelarii lui Mahatma Gandhi, vânduți contra 260.000 de lire sterline

Licitatorul Andrew Stowe a declarat că este un nou record pentru East Bristol Auctions, ochelarii fiind de așteptat să se vândă doar cu aproximativ 15.000 de lire sterline.
Stowe a spus că proprietarul ochelarilor este un bărbat în vârstă din Mangotsfield, care a spus că va împărți banii cu fiica sa.
Ochelarii lui Mahatma Gandhi au fost transferați din generație în generație în familia proprietarului, după ce o rudă s-a întâlnit cu Gandhi în vizita din Africa de Sud, în anii 1920.
Ochelarii fuseseră lăsați într-un plic alb simplu, într-o cutie cu scrisori a licitatorului East Bristol Auctions, într-o vineri seară, și nu au fost ridicați până luni dimineața „Puteau fi foarte ușor furați sau pierduți”, a declarat Andrew Stowe, adăugând că proprietarul nu are nici o idee despre valoarea lor și că „a avut aproape un atac de cord” când i s-a spus că ar putea valora 15.000 de lire sterline.
“Ochelarii aceia aun stat într-un sertar aproape o jumătate de secol. Vânzătorul mi-a spus, literalmente, să îi arunc dacă nu sunt „buni de ceva”. Acum primește o sumă de bani care îi va schimba viața”.

Cele mai citite

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...

Rusia ar putea ataca Polonia dacă NATO ar aduce acolo arme nucleare

Rusia amenință că va ataca o țară membră a Alianței Atlanticului de Nord (NATO). Vice-ministrul rus de Externe a spus că acest lucru se...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...
Ultima oră
Pe aceeași temă