4 C
București
marți, 6 decembrie 2022
AcasăLifestyleOana Zăvoranu are probleme. Bruneta a fost executată silit din cauza unor...

Oana Zăvoranu are probleme. Bruneta a fost executată silit din cauza unor datorii

Momente grele pentru Oana Zăvoranu. Bruneta a fost executată silit din cauza unor mari datorii, iar clinica sa de înfrumusețare pe care o deține, a fost vizitată de un executor judecătoresc pentru a recupera prejudiciul de peste 11.000 de lei.

Femeia căreia îi datorează acești bani este o asistentă. Aceasta a fost și ea prezentă la fața locului împreună cu forțele de ordine și executorul judecătoresc.

Clinica Oanei Zăvoranu, One Life SRL, a avut un contract cu Profesional Medical Assistance & Radiology Operator, deținut de o asistenta în cauză. Cele două entintăți funcționau în baza unui act prestări servicii parafat între cele două părți. Dar, din păcate, în 2011, relațiile s-au stricat, iar femeia și-a solicitat banii pe care îi datora vedeta.

Soțul Oanei Zăvoranu a agresat-o pe asistentă!

În urmă cu ceva timp, în momentul când asistenta i-a cerut banii, aceasta afirma și că soțul Oanei Zăvoranu, Alex Ashraf, ar fi agresat-o. Scandalul s-a mutat în instanță, iar un executor judecătoresc împreună cu forțele de ordine au intrat în salonul vedeteie pentru a recupera bunuri în valoare de 11.000 de lei, banii datorați.

Potrivit Cancan, primele persoane ajunse, vineri, la fața locului au fost asistenta și executorul judecătoresc. Cel din urmă a discutat câteva minute cu Alex Ashraf, până au ajuns polițiștii. Trebuie precizat că nu este primul litigiu de acest gen în care este implicată clinica Oanei Zăvoranu.

Asistenta păgubită a refuzat să-și facă numele public.

„Am câștigat și acum are loc o executare silită pentru că nu au vrut să-mi dea banii. Firma mea a avut o colaborare cu firma Oanei. Trebuie să-mi dea în jur de 117 milioane (n.r. – lei vechi). De un an de zile îmi datorează acești bani. Am încercat să rezolvăm pe cale amiabilă, dar nu s-a putut. Este rea-voință. Fac încasări doar cash, ca să nu le intre banii în cont,” a spus ea.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 286: aproximativ 70 de rachete de croazieră au fost folosite de armata Moscovei în ultimele atacuri

Armata rusă a folosit ieri aproape 70 de rachete de croazieră în noul val de atacuri asupra unor ţinte din Ucraina, potrivit apărării aeriene...

ONU are dovezi ale folosirii armelor chimice de către Statul Islamic în Irak

Experţi ai Naţiunilor Unite(ONU) au descoperit noi probe ale utilizării armelor chimice de către gruparea jihadistă Statul Islamic în timpul autoproclamatului său califat, mai...
00:01:04

Vulcanul Java din Indonezia obligă mii de oameni să se evacueze

Vulcanul Java din Indonezia a obligat mii de oameni să se evacueze din calea cenușei ce a fost aruncată în zona din jurul lui....
Ultima oră
Pe aceeași temă