7.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleOana Roman s-a împăcat cu tatăl ei, Petre Roman. Ce imagine a...

Oana Roman s-a împăcat cu tatăl ei, Petre Roman. Ce imagine a postat vedeta

Cu toate că de multe ori și-a pus tatăl la zid adresându-i public acuzații acide de neglijență se pare că timpul și-a spus cuvântul. Oana Roman a decis să lase garda jos și să îl aibă alături pe tatăl său. 

Chiar cu scurt timp în urmă Oana era supărată pe Petre Roman, care îi promisese că va fi prezent la ziua de naștere a fiicei sale, Isabela. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar fiica fostului politician s-a arătat dezamăgită de gest:

„Cine n-a vrut, n-a vrut. Nu poți să obligi pe nimeni. Tatăl meu nu a sunat de ziua Izei. Nu am nicio explicație. Poate a uitat, dar nici după 3-6 zile nu a sunat. Eu am o problemă. În momentul în care simt că niște oameni pe care eu îi iubesc foarte mult nu reușesc să fie în aceeași zonă cu mine, din punctul asta de vedere, îmi văd de drumul meu”, a declarat Oana Roman, la vremea aceea.

 Iată că acum cei trei au reușit să se revadă, iar nepoata lui Petre Roman a fost încântată să petreacă timp alături de bunicul ei:â

„Astăzi ne-am revăzut cu tata. Arată absolut fabulos. Fericire”, a scris Oana Roman.

 

O adolescență marcantă

 

Oana Roman a dezvăluit în cadrul podcastului lui Mihai Morar că a suferit de despresie pe întreaga perioadă a adolescenței. Stările sale au debutat după ce tatăl ei, Petre Roman, a decis să intre în politică:

„Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment.

Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai schimbat niciodată nimic. El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu. Le-am spus că dacă nu fac ceva o să mă piardă. Singura modalitate prin care eu am reușit să mă vindec a fost să merg să-mi iau un câine’, a povestit Oana Roman, vizibil afectată de ce s-a întâmplat în trecut.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...

Rezultate fotbal: România a pierdut cu 2-3 în fața Columbiei. La EURO 2024 va înfrunta Ucraina

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Columbiei cu scorul de 3-2 (2-0), loc marţi seara, pe Stadionul Civitas Metropolitano din...
Ultima oră
Pe aceeași temă