20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleO versiune nouă a serialului "Beverly Hills 90210", în pregătire la Hollywood

O versiune nouă a serialului “Beverly Hills 90210”, în pregătire la Hollywood

Cinci dintre starurile serialului, Jennie Garth, Tori Spelling, Ian Ziering, Brian Austin Green şi Jason Priestley, ar fi în negocieri pentru a-şi relua rolurile.

Surse apropiate acestui proiect au declarat pentru tmz.com că actorii au avut o serie de întâlniri cu scenarişti şi producători şi că s-ar purta negocieri cu distribuitori precum Netflix, Amazon şi Hulu.

Nu se ştie deocamdată care dintre celelalte staruri, printre care Luke Perry şi Shannen Doherty, ar mai fi implicate în proiect.

Serialul “Beverly Hills 90210” a rulat timp de 10 sezoane pe postul Fox şi a devenit una dintre cele mai populare producţii ale acestui post de televiziune. Serialul a lansat carierele protagoniştilor săi, actorii Jason Priestley, Luke Perry, Jennie Garth, Tori Spelling, Brian Austin Green şi Shannen Doherty – care a părăsit show-ul TV la finalul celui de-al patrulea sezon, din cauza unor neînţelegeri cu echipa de producţie.

Postul CW a lansat o continuare a acestui serial, intitulată “90210”, în anul 2008, în care Jennie Garth, Shannen Doherty şi Tori Spelling şi-au reluat rolurile interpretate în serialul original. Serialul “90210” a fost difuzat timp de cinci sezoane.

Cele mai citite

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...
Ultima oră
Pe aceeași temă