O versiune nouă a serialului "Beverly Hills 90210", în pregătire la Hollywood

O versiune nouă a serialului "Beverly Hills 90210", una dintre cele mai populare producţii de televiziune din anii 1990, ar fi în pregătire la Hollywood, la 30 de ani de la debutul originalului pe micile ecrane, potrivit tmz.com.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.12.2018 - 22:08

Cinci dintre starurile serialului, Jennie Garth, Tori Spelling, Ian Ziering, Brian Austin Green şi Jason Priestley, ar fi în negocieri pentru a-şi relua rolurile.

Surse apropiate acestui proiect au declarat pentru tmz.com că actorii au avut o serie de întâlniri cu scenarişti şi producători şi că s-ar purta negocieri cu distribuitori precum Netflix, Amazon şi Hulu.

Nu se ştie deocamdată care dintre celelalte staruri, printre care Luke Perry şi Shannen Doherty, ar mai fi implicate în proiect.

Serialul "Beverly Hills 90210" a rulat timp de 10 sezoane pe postul Fox şi a devenit una dintre cele mai populare producţii ale acestui post de televiziune. Serialul a lansat carierele protagoniştilor săi, actorii Jason Priestley, Luke Perry, Jennie Garth, Tori Spelling, Brian Austin Green şi Shannen Doherty - care a părăsit show-ul TV la finalul celui de-al patrulea sezon, din cauza unor neînţelegeri cu echipa de producţie.

Postul CW a lansat o continuare a acestui serial, intitulată "90210", în anul 2008, în care Jennie Garth, Shannen Doherty şi Tori Spelling şi-au reluat rolurile interpretate în serialul original. Serialul "90210" a fost difuzat timp de cinci sezoane.

Comentarii