23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleO vară all white

O vară all white

Salopete, rochii mini, midi, maxi, volane, rochii drepte – toate acestea sunt în tendințe. Broderiile sparte și volanele aduc un plus de romantism ținutelor boeme, dar elegante. Chiar dacă pare imposibil să porți ținute monocrome, nu este. Deloc. Iar succesul ține de câteva mici trucuri pe care ți le poți însuși rapid.

Texturi și volume diferite

Una dintre cele mai importante caracteristici ale ținutelor monocrome de succes este tocmai suprapunerea de texturi. Poți combina un pullover din cașmir cu niște pantaloni din denim alb. Sau mătase cu bumbac. Sau, sau, sau… Lista este nesfârșită, depinde doar de tine să alegi ceea ce îți place. Evident, pentru că este vară, texturile sunt limitate – încearcă să combini materiale potrivite pentru temperaturile de acum. Poți lua la tine un șal pentru seară sau un blazer, așa că misiunea ta tocmai s-a ușurat.
De asemenea, este important să combini volume diferite. Adică piesele vestimentare să aibă croieli complementare. O fustă cu volum va fi completată de un tricou sau un top slim. O bluză cu mâneci largi sau cu volane merge mai bine cu o pereche de jeans skinny. Și tot așa. Jucați-vă cu volumele, fără teamă!

Suprapuneri

Mai multe straturi în nuanțe subtile pot fi o variantă perfectă pentru o ținută all white. Da, este vară, dar tot poți suprapune o cămașă fină de mătase cu o vestă lejeră, de exemplu. Seara, o rochie vaporoasă și un cardigan fin sau chiar o geacă din denim alb. Secretul este să ai o minimă diferență de nuanță, de la alb imaculat la ecru, bej, culoarea oului sau crem.

Accesoriile potrivite

Atunci când porți alb este important să-ți alegi accesorii în nuanțe contrastante. Cum ar fi albastru-neon, fucsia, galben, verde. Nu te speria! Contrastul va atrage în mod plăcut privirile. În plus, te vei bucura și tu de o pată de culoare, care va face privirile să se întoarcă. Geanta, pantofii, cureaua, bijuteriile, pălăriile de soare – toate pot aduce o notă veselă, sofisticată ținutei tale. Chiar poți merge pe o variantă de combinații de culori tari, cum ar fi sandalele de la TEZYO. Dacă totuși ți se pare prea mult și vrei să ai o ținută mai discretă, poți merge pe asocierea albului cu pasteluri, dar și cu genți și pălării de paie. De remarcat combinația discretă propusă de Framboise, un brand românesc, care aduce un plus de eleganță prin combinarea albului cu un volan ascuns fucsia.

Printuri discrete

Încă o soluție pentru a purta albul toată vara: imprimeuri sau printuri discrete. Mici buline, linii fine, grafisme pot fi inserate în ținutele tale. Poți combina o piesă cu imprimeuri cu una uni. Sau poți opta pentru accesorii cu astfel de imprimeuri. De remarcat tricourile Coolta, un alt brand românesc de haine, care a introdus în cea mai nouă colecție un dicționar urban tare simpatic. Orice variantă este acceptabilă.


Acum ce spui despre ținutele all white? Ți se mai par atât de greu accesibile?

 

Bijuterii care îți scot în evidență bronzul

Vara aceasta, PANDORA propune o colecție jucăușă, boemă, în nuanțe puternice: albastru-peruzea, corai sau oranj. Le poți asorta cu brăţările din piele fină, arămie, cărămizie sau neagră, şi cu ciucurii coloraţi mobili. Colierele, brăţările, talismanele, pandantivele, cerceii şi inelele de vară exprimă personalitatea puternică şi spiritul liber al celor care le poartă.
Ele sunt finisate manual, fiind realizate din metale preţioase de înaltă calitate şi având modele versatile. Aceste bijuterii pot deveni cele mai frumoase amintiri, la care te poţi întoarce oricând pentru a reintra în atmosfera de festival.
Inspirația pentru noua colecție vine de la evenimentele preferate ale verii: festivalurile de muzică. Creează combinaţii de bijuterii pentru festivaluri prin suprapuneri ale brăţărilor, cerceilor şi colierelor în variate culori şi materiale, potrivite pentru a completa orice ţinută.

All white și accente de culoare

Dacă ți-ai propus să ai o vară în care să domine ținutele monocrome, chiar all white, atunci poți să-ți faci de cap! La propriu. Poți opta pentru o coafură spectaculoasă, în culori îndrăznețe. Chiar dacă îți păstrezi o linie clasică, culoarea te va scoate în evidență. Indiferent ce culoare de păr alegi, este important să îți îngrijești părul. Razele de soare îl pot deshidrata, la fel și vopseaua. De exemplu, Joico Color Butter este un hibrid super-hidratant ce amplifică culoarea. Este un produs 2 în 1: tratament de păr și culoare, ce poate fi folosit atât la salon, cât și acasă. Obții instant o culoare vibrantă sau doar o împrospătare care va dura până la 10 șamponări.
Joico Color Intensity este o paletă uimitoare de culori îndrăznețe și luminoase. Culorile se pot mixa după placul inimii și se aplică direct din tub, fără oxidant. Rezistă până la 15 șamponări.

Cele mai citite

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Duel între Danielle Collins şi Elena Rîbakina în finala turneului WTA de la Miami

Finala WTA 1.000 de la Miami le va pune față în față pe americanca Danielle Collins şi kazaha Elena Rîbakina, ambele jucătoare câștigându-și semifinalele...

România aniversează 20 de ani de apartenență la NATO. Mesajul președintelui Klaus Iohannis

La celebrarea a 20 de ani de la aderarea României la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord, președintele Klaus Iohannis a declarat că NATO este...
Ultima oră
Pe aceeași temă