Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O prezentatoare celebră de la BBC a încetat din viaţă. Ce amintiri i-a lăsat copilului său

Prezentatoarea emisiunii You, Me and the big C de la BBC, Rachael Bland, a murit la vârsta de 40 de ani de cancer la sân. Femeia a dezvăluit înainte să moară că a strâns cadouri pentru următoarele 18 zile de naştere ale fiului ei.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 11.09.2018 - 10:30

Rachael Bland, soţia lui Steve şi mama lui Freddie de 3 ani, a murit pe 5 septembrie fiind diagnosticată de cancer la sân într-un stadiu incurabil.

Steve a scris pe contul ei de Twitter „Frumoasa şi curajoasa noastră Rachael a murit în pace, în această dimineaţă, înconjurată de familia ei. Suntem cu toţii devastaţi, dar ştiu că ea ar fi vrut să vă mulţumesc tuturor celor care s-au arătat interesaţi de povestea ei sau au trimis mesaje de încurajare. Nu vă puteţi da seama cât au însemnat pentru ea. Steve şi Freddie”.

BBC Radio 5 Live a postat pe Twitter: „Mama lui Freddie. Soţia lui Steve. Colega noastră dragă a murit. A inspirat multă lume cu blogurile ei şi cu emisiunea You, Me and the big C. Îi vom duce dorul”.

Prezentatoarea a dezvăluit înainte să moară că a strâns cadouri pentru următoarele 18 zile de naştere ale fiului ei. Starul BBC a spus fanilor ei săptămâna trecută că i-au mai rămas doar câteva zile de trăit. Acum doi ani a fost diagnosticată cu cancer la sân. În aprilie i s-a spus că este incurabil.

Rachael a transmis pentru Huffington Post: „Ştiu că sfârşitul vieţii mele se apropie, la doar 40 de ani, având un soţ pe care îl ador din toată inima şi un fiu de 3 ani pe care îl iubesc atât de mult încât am impresia că dacă mă uit mai mult timp la el o să-mi explodeze inima. Sper să îmi las amprenta de iubire asupra fiului meu pentru restul vieţii lui. Am un grup pe Whatsapp cu sora lui Steve unde i-am scris lucruri pe care le vreau pentru viitorul lui Freddie. Lucruri care îl depăşesc şi îl supără acum pe Steve, dar pe care ea le va îndeplini. Cum ar fi să nu îi taie părul prea scurt decât dacă el insistă, să înveţe la cea mai bună şcoală şi la cea mai bună universitate, atât timp cât şi el vrea. De asemenea cumpăr cadouri pentru zilele lui de naştere de la patru ani pana la 21 de ani. Îi las bileţele ca să ştie cum arăta scrisul meu. Parfumul pe care m-a ajutat să îl aleg, ca să ştie ce miros aveam. Şi toate cutiile cu lucrurile de când era bebeluş. Vreau ca el să îşi aducă aminte de mine într-un anumit fel. Sper ca aceste cadouri şi cartea vor lăsa amprenta iubirii mele pe el pentru tot restul vieţii lui”.

Rachael a spus că a fost diagnosticată cu cancer la sân în noiembrie 2016 şi a dezvoltat procesul de luptă cu boala pe blogul ei care are sloganul „Putting the can in cancer”, ceea ce în română s-ar traduce „Punând cuvântul «pot» în cancer”. Colegele ei, Deborah James şi Lauren Mahon, vor continua să prezinte emisiuea You, Me and the big C.

Luna trecută, Rachael a scris în The Telegraph „Nu îmi e frică să mor. Îmi e teamă doar pentru cei pe care îi las în spate”.

Comentarii

loading...