14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleO nunta ca in povesti , intr-un cort de poveste

O nunta ca in povesti , intr-un cort de poveste

Fara nici o indoiala nunta este cel mai important moment pentru tinerii indragostiti, si nu de putine ori s-a intamplat sa caute localuri, sa faca estimari de pret si mai apoi sa realizeze ca dorintele si asteptarile lor nu sunt nici pe departe satisfacute. Mai nou, cei care aleg sa se casatoreasca in aer liber, sau intr-un loc primitor si spatios in care invitatii sa se poata desfasura in voie dar sa fie si suficient loc pentru dans, apeleaza la serviciul de inchirieri corturi.

In prezent majoritatea restaurantelor au decis sa includa unul sau mai multe corturi pentru evenimente, pentru a putea face fata numarului tot mai mare de cereri din partea cuplurilor care doresc sa profite din plin si sa se bucure de cel mai important moment din viata lor.

Cortul pentru evenimente are avantajul de a putea fi amplasat oriunde. Daca se doreste o nunta de neuitat, care sa ramana chiar si in mintea invitatilor tai mult timp alege sa o realizezi in mijlocul unei gradini, la tara in gradina bunicii sau de ce nu pe malul unui lac. Nu trebuie sa iti faci griji, exista numeroase firme specializate in montajul corturilor, in orice locatie pentru ca dorintele tale sa devina realitate.

Un alt avantaj in utilizarea corturilor pentru acest tip de eveniment este ca tu alegi dispunerea meselor pentru invitati, pentru miri dar si ringul de dans.  De asemenea foarte importante sunt si accesoriile corturilor cum ar fi: candelabrele, in jurul carora se creaza decorul, podeaua si mocheta, ringul de dans, lumina ambientala sau cea arhitecturala. Toate acestea sunt doar cateva beneficii cu care corturile pentru evenimente vin la pachet.

Cele mai solicitate corturi din acest an sunt corturile pagoda, care au o structura versatila, menite sa ofere o impresie placuta invitatilor care-ti sunt alaturi in cel mai important moment.

Acestea arata absolut minunat atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte, daca se folosesc proiectoare sau luminițe care oferă o atmosferă romantică, mai ales după căderea întunericului..

De asemenea aceste corturi sunt recunoscute pentru duritatea lor, pentru rezistenta la evenimentele meteo: ploaie sau vant, care ti-ar putea strica cea mai frumoasa zi din viata ta.

Asadar, alege un cort pentru evenimente si il poti personaliza dupa bunul plac, astfel incat evenimentul sa fie cu adevarat unul special.

Chiar daca suna putin provocator, este singura varianta care ar putea sa transforme visul unei nunti de basm in realitate.

 Scapa de grija localului si fa alegerea potrivita!

Cele mai citite

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...
Ultima oră
Pe aceeași temă