37.8 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăLifestyleO nouă emisiune la TVR 1. „Microbist de România”, un show filmat...

O nouă emisiune la TVR 1. „Microbist de România”, un show filmat în Maldive

Culori, imagini şi atmosferă care îţi taie respiraţia! Un spațiu paradisiac, de o frumusețe greu de egalat, este locul de desfășurare a celei mai noi și spectaculoase producții a Televiziunii Române. Primul show tv dedicat suporterilor îi provoacă pe cei mai înfocați fani din fotbal să lupte pentru titlul de „Microbist de România”. Competiția e prezentată, comentată și arbitrată de Tudor Furdui, jurnalist al Știrilor Sportive de la TVR și mare microbist, la rândul lui. Structurat în 13 episoade săptămânale, show-ul „Microbist de România” începe la TVR 1 miercuri, 28 aprilie, de la ora 22.00.

Pe o insulă din Maldive de dimensiunea unui teren de fotbal, zece dintre cei mai mari susținători ai fotbalului românesc sunt gata să ne demonstreze că echipa pe care o iubesc este cea pentru care merită să faci orice! Așadar, nu se vor da în lături să treacă prin probe care mai de care mai solicitante, unele în premieră mondială: de la pescuit de pește-spadă sau de ton galben uriaș, la fotbal în apă, dresaj de… nuci de cocos, atletism cu labe de snorkeling, curse de crabi, până la plimbarea cu un paddleboard sau chiar înotul… printre rechini!

În competiţie sunt înscriși reprezentanţii suporterilor celor mai iubite cluburi de fotbal din țară: CFR Cluj, FCSB, Dinamo Bucureşti, Universitatea Craiova, FC Botoșani, Rapid București, Petrolul Ploiești, „U” Cluj, Poli Timişoara și Farul Constanţa. Pe lângă mândria de a fi într-un concurs la finalul căruia pot câştiga titlul „Microbist de România”, echivalentul unuia de campion național sau suporterul nr. 1 al țării, cei 10 concurenți au parte de experienţa vieţii lor într-un loc mirific al planetei, Insulele Maldive. Ba mai mult, organizatorii pun la bătaie şi un premiu exclusivist: un „citybreak de fotbalist” – o megavacanță la care au acces cei pe care îi admiră infinit, marii fotbalişti ai lumii!

„Microbist de România este cel mai incitant proiect în care am fost implicat în toată cariera mea de televiziune. Este vorba de un reality-show inedit, care m-a solicitat la maxim. Nu-i ușor să ții în mână 10 concurenți, reprezentanți ai celor mai iubite galerii de fotbal din țară, care participă la probe individuale și de echipă, unele dintre ele în premieră mondială. E o competiție care trezește orgoliul fiecărui suporter, acela de a demonstra că pentru echipa ta favorită merită sa faci orice sacrificiu, atât în apă, cât și pe uscat. Vă aștept din 28 aprilie, în fiecare miercuri seară, la TVR 1”, ne invită Tudor Furdui.

Realizatorii producției promit un reality-show plin de pasiune, cum numai suporterii ştiu să ne arate! Primul show de televiziune care le este dedicat, la finalul căruia se acordă titlul „Microbist de România”, se vede în exclusivitate la TVR 1, din 28 aprilie, la ora 22.00.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă