Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O fotografie cu prinţul Harry şi Meghan, retrasă de pe o măsuţă din Palatul Buckingham

Presa de senzaţie care scrutează în cele mai mici detalii familia regală britanică a surprins faptul că de pe o măsuţă din sala Palatului Buckingham unde au loc recepţiile a dispărut o poză care îi înfăţişa pe prinţul Harry şi pe soţia sa, Meghan Markle, relatează ABC.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.10.2019 - 12:49

Fotografia încadrată a ducilor de Sussex a fost retrasă de pe una dintre măsuţele aflate în sala de recepţie a Palatul Buckingham, unde regina Elisabeta a II-a primeşte vizitele oficiale.

Tabloidele britanice au sesizat dispariţia fotografiei de pe măsuţă, cu prilejul vizitei la palat, la 22 octombrie, a Înaltului Comisar al Grenadei pentru Regatul Unit, Kisha Alexander-Grant, care a fost primită de regina Elisabeta a II-a.

Pe măsuţă a rămas doar fotografia ducilor de Cambridge, alături de o alta care îi înfăţişează pe prinţul William şi pe fratele său Harry în uniforme militare.

Se crede că motivul retragerii pozei este recentul turneu al prinţului Harry şi soţiei sale Meghan Markle, în cadrul căruia cei doi au acordat interviuri ziaristului Tom Bradby, prezentatorul programului News at Ten al canalului ITV News.

În acest interviu, nepotul reginei Elisabeta a II-a îşi exprimă durerea faţă de moartea mamei sale, prinţesa Diana, despre care a mărturisit că este o rană ce supurează "de câte ori văd o cameră (video), de câte ori aud un clic sau văd un bliţ".

Prinţul Harry aminteşte, de asemenea, posibilitatea de a pleca definitiv din Marea Britanie şi de a se instala în Africa.

Declaraţiile cu cel mai mare impact au fost însă cele cu privire la fratele său, prinţul William, faţă de care s-a distanţat în ultimele luni. Deşi şi-a reiterat afecţiunea faţă de el, Harry a recunoscut că relaţiile dintre el şi fratele său nu trec prin cel mai bun moment.

"Suntem fraţi. Mereu vom fi fraţi", a ţinut el să asigure. "În momentul de faţă, cu siguranţă suntem pe drumuri diferite, dar voi fi mereu alături de el, aşa cum ştiu că şi el va fi alături de mine", dar ca fraţi avem atât "zile bune'', cât şi ''zile proaste'', a afirmat prinţul Harry.

Comentarii

loading...