16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleO fostă iubită îi aduce acuzaţii grave lui Nicolas Cage

O fostă iubită îi aduce acuzaţii grave lui Nicolas Cage

Vickie Park, o femeie care susţine că a avut o relaţie marcată de pauze cu actorul, din iunie 2017, spune că acesta a abuzat-o fizic luna trecută, în timp ce era sub influenţa alcoolului.

Informaţia a apărut în documente depuse în instanţă, şi publicate de site-ul The Blast, prin care femeia a cerut un ordin de restricţie pe numele soţiei actorului, Alice Kim. Actorul şi soţia sa sunt în prezent separaţi.

Park susţine că soţia lui Cage o hărţuieşte pe reţelele de socializare online şi că îi este frică să iasă din casă din cauza acesteia.

Un purtător de cuvânt al lui Nicolas Cage a respins acuzaţiile, calificându-le drept “absurde”.

Cage şi Kim s-au despărţit în 2016 şi, recent, actorul a declarat într-un interviu că separarea a fost un şoc pentru el. Totuşi, Cage, în vârstă de 54 de ani, spune că a rămas prieten cu Kim.

În cei peste 30 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără “Părăsind Las Vegas” (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi “Suflet sălbatic” (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes.

În 2010, actorul a filmat în România pentru filmul “Ghost Rider – Spirit of Vengeance”, care a fost lansat în 2012. În luna februarie 2014, Nicolas Cage a revenit în România pentru a lucra la filmul “The Dying of the Light”, în regia lui Paul Schrader.

Cele mai citite

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

FINS: numărul tinerilor participanți la IUF, interesați de finanțarea studiilor, a crescut anul acesta cu 30%

FINS a înregistrat anul acesta o creștere de 30% în rândul tinerilor interesați de finanțare pentru studiile în străinătate, în cadrul participării la IUF...
Ultima oră
Pe aceeași temă