O firmă celebră menține vie pasiunea pentru discurile de vinil

Firma Technics, cu sediul central în Germania, anunță lansarea a două noi modele de pickup, destinate audiției de înregistrări pe discuri de vinil.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 22.04.2021 - 17:36

Firma Technics, cu sediul central în Germania, anunță lansarea a două noi modele de pickup, destinate audiției de înregistrări pe discuri de vinil.

Noul pickup SL-100C se livrează cu doza VM95C de la Audio Technica, oferind o precizie a sunetului care satisface cererile audiofililor.

"Acul conic al dozei VM95C asigură o o urmărire precisă și o reproducere în detaliu a informației muzicale gravată pe discul de vinil. Specificațiile tehnice ale dozei Audio Technica VM95C asigură o largă compatibilitate cu intrările tipice Phono MM ale amplificatoarelor audio", precizează un comunicat de presă difuzat joi, 22 aprilie 2021.

Potrivit acestui comunicat, noul model SL-100C "vine cu un preț mult mai convenabil decât modelul precedent, SL-1500C".

Celălalt model nou este SL-1200 MK7, care va oferi aceleași specificații ca și modelul negru SL-1210Mk7, doar că, spre deosebire de acesta, este argintiu.

În trecut, modelul SL-1200 fusese lansat în 1972, fiind un pickup cu antrenare directă care a devenit modelul cel mai bine vândut, cu un număr de 3.5 milioane de unități.

Modelul SL-1500C a fost lansat în 2019, bazându-se pe calitățile generice ale seriei 1200, dar proiectat pentru o utilizare pur audiofilă, fără dotări cum ar fi marcajele stroboscopice ale platanului, lampă pentru ac și posibilitatea de reglaj a turației. În locul acestora, venea dotat cu o doză de înaltă calitate, etaj de preamplificare inclus cu egalizare și funcție de ridicare automată a brațului.

Citește totul despre:

#muzica #companii #pickup

Comentarii