O femeie a murit într-un accident după ce iubitul ei a scos o piesă de sub capota maşinii

Un bărbat din statul american Pennsylvania este acuzat de omucidere după ce a tăiat o parte din sistemul de frânare al maşinii iubitei lui pentru a confecţiona o pipă pentru cocaină crack.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.08.2018 - 09:57

Tammy Fox, în vârstă de 38 de ani, a murit pe 22 august după ce a intrat cu automobilul pe care îl conducea în mai multe maşini parcate şi un copac, pe o stradă din localitatea Scranton. Potrivit martorilor, automobilul ei se deplasa cu 80-90 Km/h, înainte de impact, transmite presa locală.

Iubitul femeii, John Jenkins, în vârstă de 39 de ani, a declarat că Fox „l-a înnebunit”, deoarece căuta o pipă pentru cocaină crack. Aşa că, pentru a-i confecţiona una, a tăiat o piesă de sub capota maşinii. Bărbatul a declarat că nu a crezut că piesa extrasă va afecta maşina.

Tammy Fox avea cinci copii şi era martor-cheie într-un proces legat de abuzuri sexuale comise de gardienii din închisoarea în care a fost deţinută. Familia femeii a lansat o campanie pe platforma de crowdfunding GoFundMe pentru a strânge banii necesari pentru înmormântare şi întreţinerea, în perioada imediat următoare, a copiilor.

Jenkins a fost reţinut de poliţie şi îşi aşteaptă procesul.

Comentarii