24.4 C
București
duminică, 25 septembrie 2022
AcasăLifestyleO femeie a murit după ce compania de electricitate a oprit curentul

O femeie a murit după ce compania de electricitate a oprit curentul

Ea a murit la câteva ore după ce compania de electricitate i-a tăiat curentul, a povestit Desiree Washington pentru New York Post. Familia îndurerată a povestit că aparatul s-a oprit la 10 dimineața, iar femeia s-a zbătut între viață și moarte până la orele 16. „A suferit și a murit în fața noastră”, a povestit nepoata Lindei.

Compania de electricitate a făcut publică o declarație prin care spunea că motivul pentru care i-a fost oprit curentul femeii este acela că nu își plătise facturile. Ei susțin că din ianuarie și până în prezent au încercat în mai multe rânduri să își recupereze banii și că o anunțaseră pe femeie în legătură cu datoria.

Familia bătranei spune, însă, că un apropiat al femeii achitase o parte din banii datorați cu două zile înainte de teribilul eveniment.

Compania de electricitate a mai susținut că nu fuseseră anuntați în legatură cu nevoile medicale ale femeii și că nu se știa faptul că era dependentă de un aparat cu oxigen. Fiica Lindei a declarat însă că nu este adevarat și că ei fuseseră anunțați de acest lucru încă din 2016.

„Nu am fi deconectat niciodată serviciile de elctricitate dacă am fi fost informați despre starea femeii”, au mai transmis cei de la compania de electricitate.

O anchetă a fost deschisă pentru a se afla exact circumstanțele în care s-a produs evenimentul și cine se face vinovat de tragedie.

Cele mai citite

Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf, ambii cu dosare penale pentru violență: filmul complet!

Bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost făcută public.  Impresara este acuzată că ea a fost cea care l-a provocat pe antrenor ca...

SpaceX, Apple, dar și fosta președintă a Republicii Estonia vor fi prezenți la București

The Parliamentarian – Private Sector Forum reunește la București experți globali în tehnologie și parlamentari de pe întreg mapamondul Având ca temă generală “Bridging...
00:01:56

VIDEO: Cariera plină de trofee a maestrului elvețian al tenisului Roger Federer, s-a încheiat cu o înfrângere

Cariera plină de trofee a maestrului elvețian al tenisului Roger Federer s-a încheiat cu o înfrângere, vineri, după ce a pierdut alături de Rafa...
Ultima oră
Pe aceeași temă