12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleO femeie a câștigat cinci milioane de dolari cu un bilet loto...

O femeie a câștigat cinci milioane de dolari cu un bilet loto pe care nu voia să-l cumpere

Oksana Zaharov, în vârstă de 56 de ani din Edgewater, New Jersey, a declarat reprezentanţilor Loteriei din New York că vânzătorul de la un magazin din Manhattan i-a oferit din greşeală un bilet răzuibil în valoare de 10 dolari în locul unuia de 1 dolar.

”Când vânzătorul mi-a dat biletul greşit mi-a părut aşa de rău încât am decis să merg mai departe şi să îl cumpăr”, a spus Zaharov.

Femeia nu a acordat atenţie biletului de loterie şi l-a răzuit abia după câteva săptămâni.

”Am folosit biletul pe post de semn de carte timp de câteva săptămâni înainte de a mă hotărî să-l răzuiesc”, a mărturisit ea.

Decizia de a cumpăra biletul pe care nu-l dorea de fapt s-a dovedit a fi corectă deoarece Zaharov a câştigat astfel un premiu în valoare de 5 milioane de dolari.

”Nu câştig niciodată nimic. Eram sigură că biletul era fals. Abia când l-am adus la birou am aflat că era real”, a adăugat femeia.

Zaharov a declarat că banii câştigaţi îi va folosi pentru o vacanţă cu familia în Bahamas dar şi pentru viitorul copiilor săi. ”Ei vor beneficia de o educaţie fără împrumuturi”, a spus ea, potrivit sursei citate.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă