Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O celebră prezentatoare TV dezvăluie abuzurile sexuale la care a fost supusă

Prezentatoarea unui faimos show culinar, Padma Lakshmi, a explicat de ce a păstrat tăcerea mai bine de 30 de ani de la agresiunea sexuală, scrie BBC.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.09.2018 - 15:18

Prezentatoarea a crezut că este vinovată pentru cele întâmplate, declarând că înţelege de ce femeile refuză să vorbească de abuzurile la care au fost supuse.

Aceste afirmaţii au apărut pe fondul nominalizării judecătorul Brett Kavanaugh la Curtea Supremă, magistratul fiind acuzat de agresiune sexuală.

Padma Lakshmi, a răspuns criticilor venite din partea Preşedintelui Trump, care a întrebat retoric de ce victimele ascund atât de mult timp abuzurile la care au fost supuse: „Pot înţelege de ce victimele au ascuns atâta timp aceste abuzuri. Am făcut acelaşi lucru ani la rând”. Aceasta a dezvăluit că a fost abuzată sexual în adolescenţă de către bărbatul cu care se întâlnea la acea dată:

„Nu m-am dus la poliţie. N-am spus nici mamei mele, nici prietenilor”, a declarat Padma Lakshmi.

Ea a explicat cum a ajuns să creadă că se face vinovată de cele întâmplate: „Mă gândeam că toată lumea va spune: Ce naiba ai căutat la el în apartament?”

Prezentatoarea a încurajat victimele altor abuzuri să comunice cât mai repede cele întâmplate: „Cu toţi avem multe de pierdut dacă nu ieşim în faţă pentru a spune adevărul despre agresiunea sexuală”.  

Comentarii

loading...