19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleO baie strălucitoare cu produse profesionale pentru curățare

O baie strălucitoare cu produse profesionale pentru curățare

Grupurile sanitare sunt indispensabile oricărui tip de spațiu, fie că este vorba despre locuința proprie sau despre instituții și companii și este de asemenea, spațiul care necesită cea mai multă atenție la detalii, atunci când vorbim despre igienizarea și curățarea suprafețelor. Fiind unul dintre locurile în care bacteriile și germenii pot apărea rapid și se pot dezvolta exponențial, toaleta trebuie curățată cu produse eficiente.

 

În primul rând, este esențială folosirea unor articole sanitare antibacteriene pentru toalete, deoarece produsele clasice de curățat nu reușesc să mai facă față singure germenilor care devin tot mai rezistenți. Cele mai bune produse de curățare sunt dezinfectanții profesionali de suprafețe. Împreună cu dezinfectanții profesionali, se pot folosi și detergenții de la Sanito.ro. Aceștia se regăsesc în nenumărate forme, în funcție de spațiul în care sunt utilizați. Detergenții profesionali pot fi utilizați pe orice tip de suprafață, fie că este vorba de parchet, suprafețe laminate sau nelaminate, ceramică, porțelan sau pal, curăță, protejează și igienizează, fără să lase în urmă mizerie sau bacterii.

 

Cele mai utilizate consumabile într-un grup sanitar sunt fără îndoială cele din hârtie, care au un rol extrem de important. A fost demonstrat că apa transmite un număr foarte mare de bacterii. Astfel, uscarea mâinilor sau a suprafețelor trebuie realizată folosind produse din hârtie de unică folosință. Un ajutor de nădejde pentru ștergerea și uscarea suprafețelor este reprezentat de prosoapele de hârtie pliate. Acestea se pot extrage din dispensere pentru prosoape de hârtie, care sunt medii curate și igienice de păstrare a consumabilului. Pe lângă prosoapele de hârtie, se pot folosi și rolele de hârtie de unică folosință. Fiind extrem de delicate cu pielea și realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, produsele din hârtie se remarcă printr-o eficiență sporită în uscarea mâinilor.

Mai mult decât atât, în băi trebuie să avem grijă și de inevitabila apariție a mirosurilor neplăcute. De aceea trebuie utilizate odorizante de toaletă și de cameră, create special pentru îndepărtarea mirosurilor nedorite.

Pentru o igienă ridicată, din dotarea băilor nu trebuie să lipsească nici dozatoarele pentru săpun Tork. Tork oferă produse de cea mai înaltă calitate pentru curățarea și igienizarea mâinilor, atât sub formă de săpun lichid sau spumă, cât și sub forma dezinfectanților profesionali pentru mâini, care protejează extrem de bine de bacterii.

Un alt dispozitiv important în toalete, mai ales în spațiile publice sau în clădirile de birouri este reprezentat de capacul de toaletă cu sezor sau buton, cu folii de unică folosință. Capacele de toaletă Sanito Distribution reprezintă soluția ideală pentru igienizarea rapidă și eficientă a toaletelor. Prin acționarea senzorului sau a butonului, sistemul rulează folia igienică atât cât să îmbrace întreaga suprafață a colacului. Folia utilizată este distrusă prin tăiere pentru a nu fi reutilizată.

Astfel, este evident că menținerea curățeniei în interiorul spațiilor de toaletă este extrem de importantă. De aceea, este esențial să se folosească echipamente de curățenie moderne și produse profesionale, cu eficiență ridicată, special concepute pentru a fi manevrate cu ușurință și pentru a simplifica întregul proces de curățare și igienizare.

 

Cele mai citite

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă