Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Armonia în design însumează atât proprietăţile funcţionale care definesc obiectele de design, dar şi emoţia transmisă de acestea.

Noul pachet KUMA All for You se recomandă pentru reamenajarea casei în noul sezon

Armonia în design a devenit un aspect pe care, în ziua de astăzi, cei mai mulţi dintre consumatori se bazează la amenajarea locuinţelor iar pachetul KUMA întruneşte calităţile necesare în acest scop

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 19.03.2018 - 21:38

Pentru a putea îndeplini toate criteriile de exigenţă, cea mai eficientă soluţie este alegerea unor obiecte de design de calitate, care permit şi personalizarea spaţiului.

KUMA România este compania daneză care oferă facilități de producție pe piața locală încă din 1998, fiind specializată în producerea de lavoare şi blaturi de bucătărie "custom made" din materiale compozite de ultimă generație. În acest an, KUMA anunţă continuarea conceptului “KUMA All for You”, un concept care a fost extrem de bine perceput de către cei care au dorit să îşi transforme spaţiul într-unul cosmopolit, elegant şi adaptat celor mai noi tendinţe în design interior.

KUMA All for You se adresează celor care iau în considerare o reamenajare majoră a casei, în zonele de bucătărie, baie, dar şi în ceea ce priveşte glafurile pentru ferestre de interior şi/sau exterior. De asemenea, acest concept se potriveşte foarte bine şi celor care realizează lucrări complete de construcţie. KUMA se remarcă printr-un portofoliu vast de boluri, materiale și culori. Astfel, KUMA poate transforma orice vis în realitate, adăugând design-ului, emoţia de care are nevoie.

Pachetul KUMA All for You conţine discount-uri semnificative, valabile în momentul în care clienţii optează pentru toată gama de produse din portofoliul KUMA: blaturi pentru bucătărie, lavoare, mobilier pentru baie, căzi sau plăci de duş, glafuri pentru ferestre de interior sau exterior, obiecte de decor gen KUBIX pentru bai/living/hol. Produsele KUMA sunt realizate din materiale de excepţie şi au un design deosebit, fiind acreditate CE după standardele în vigoare.

KUMA oferă un concept cu o viziune nordică, modernă, a ceea ce înseamnă o baie şi o bucătărie moderne, oferind servicii profesionale, de la ofertare, până la perioada post garanție, dar mai ales customizarea produselor în funcţie de fiecare spaţiu în parte. Conceptul KUMA All for You este menit să îndeplinească orice criteriu legat de o amenajare optimă a spaţiului.

Comentarii

loading...