15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleNoul pachet KUMA All for You se recomandă pentru reamenajarea casei...

Noul pachet KUMA All for You se recomandă pentru reamenajarea casei în noul sezon

Pentru a putea îndeplini toate criteriile de exigenţă, cea mai eficientă soluţie este alegerea unor obiecte de design de calitate, care permit şi personalizarea spaţiului.

KUMA România este compania daneză care oferă facilități de producție pe piața locală încă din 1998, fiind specializată în producerea de lavoare şi blaturi de bucătărie “custom made” din materiale compozite de ultimă generație. În acest an, KUMA anunţă continuarea conceptului “KUMA All for You”, un concept care a fost extrem de bine perceput de către cei care au dorit să îşi transforme spaţiul într-unul cosmopolit, elegant şi adaptat celor mai noi tendinţe în design interior.

KUMA All for You se adresează celor care iau în considerare o reamenajare majoră a casei, în zonele de bucătărie, baie, dar şi în ceea ce priveşte glafurile pentru ferestre de interior şi/sau exterior. De asemenea, acest concept se potriveşte foarte bine şi celor care realizează lucrări complete de construcţie. KUMA se remarcă printr-un portofoliu vast de boluri, materiale și culori. Astfel, KUMA poate transforma orice vis în realitate, adăugând design-ului, emoţia de care are nevoie.

Pachetul KUMA All for You conţine discount-uri semnificative, valabile în momentul în care clienţii optează pentru toată gama de produse din portofoliul KUMA: blaturi pentru bucătărie, lavoare, mobilier pentru baie, căzi sau plăci de duş, glafuri pentru ferestre de interior sau exterior, obiecte de decor gen KUBIX pentru bai/living/hol. Produsele KUMA sunt realizate din materiale de excepţie şi au un design deosebit, fiind acreditate CE după standardele în vigoare.

KUMA oferă un concept cu o viziune nordică, modernă, a ceea ce înseamnă o baie şi o bucătărie moderne, oferind servicii profesionale, de la ofertare, până la perioada post garanție, dar mai ales customizarea produselor în funcţie de fiecare spaţiu în parte. Conceptul KUMA All for You este menit să îndeplinească orice criteriu legat de o amenajare optimă a spaţiului.

Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă