16.3 C
București
joi, 23 septembrie 2021

Noul Logan, noul Sandero și noul Sandero Stepway se lansează pe 29 septembrie

Noile modele Dacia Logan, Dacia Sandero și Dacia Sandero Stepway se prezintă într-un design nou deși păstrează dimensiuni exterioare comparabile cu cele ale vehiculelor din generația precedentă.

Noul Logan se remarcă prin silueta complet redesenată. Linia ușor descendentă a pavilionului, cu antena radio amplasată în partea din spate a acestuia, precum și efectul generat de îngustarea graduală a geamurilor laterale conferă vehiculului un aspect dinamic.

Noul Sandero beneficiază pe de altă parte de un aspect robust pus în evidență de flancurile bine marcate și de pasajele roților generos dimensionate. Noul model are parbrizul mai înclinat și o nouă formă a pavilionului, aplecat ușor spre spate. Deși garda la sol a rămas neschimbată, Noul Sandero pare mai puțin înalt, mai stabil și mai „așezat”, datorită ecartamentului ușor mărit și a roților bine dimensionate în raport cu pasajele acestora.

Sandero Stepway rămâne modelul recreațional polivalent al gamei Dacia. Designul său exterior evocă aventura și evadarea în natură, susțin cei de la Dacia. Din punct de vedere vizual, diferențele față de noul Sandero sunt de acum mult mai ușor de remarcat. Alături de ornamentele specifice dispuse deasupra proiectoarelor de ceață, Noul Sandero Stepway beneficiază de o capotă a motorului cu bosaje proeminente, denumirea modelului fiind vizibilă sub forma unei monograme cromate amplasate în partea de jos a calandrului.

Ultima oră
Pe aceeași temă