20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleNoua ta garderoba de toamna este la doar un click distanta!

Noua ta garderoba de toamna este la doar un click distanta!

Fiecare anotimp aduce noi provocari stilistice. Nu ar trebui sa ne limitam la o singura combinatie de culori pe care sa o purtam la nesfarsit sau sa excludem anumite texturi doar pentru ca este toamna de exemplu. Chiar daca astenia isi face simtita prezenta, o putem indeparta chiar si prin tinutele pe care le abordam. Te invitam sa faci un mic experiment: in zilele in care nu te simti tocmai bine din punct de vedere psihic, imbraca o rochie vesela, o rochie cu un imprimeu care sa te atraga. O sa vezi ca imediat se va produce o schimbare si o sa ti se ridice moralul. 

Si cel mai important: nu exclude anumite piese vestimentare din cauza siluetei. Da, chiar daca nu arati ca un model, poti purta culori deschise, imprimeuri vesele, rochii care sa iti scoata in evidenta formele frumoase. Nu iti ascunde corpul cu rochii mult prea largi, fara nici o forma. Pentru a-ti demonstra ca poti imbraca orice doresti, in continuare iti prezentam cateva rochii frumoase, perfecte pentru tine. Iti garantam ca dupa ce le vei vedea, vei comanda acum rochii marimi mari si iti vei schimba garderoba de toamna. 

Bulinele reprezinta un imprimeu clasic, potrivit atat pentru tinutele de zi, dar si de ocazie. Asa ca te incurajam sa porti cat mai multe piese vestimentare cu buline si iti garantam ca o sa ti se schimbe starea de spirit si vei capata mai multa incredere in tine. Iti propunem o Rochie bleumarin cu buline gri, realizata din jerse elastic, de cea mai buna calitate. Este croita drept, astfel incat avantajeaza orice silueta, prezinta un decolteu rotund si maneci trei sferturi. Este o rochie de zi, ce poate fi purtata chiar si la birou! 

Dantela este intotdeauna o idee buna, chiar daca intreaga rochie este confectionata din acest material sau doar o parte din ea. Recomandarea noastra este Rochia bleumarin din triplu voal elastic, cu maneci trei sferturi, din dantela. Este o rochie de zi, potrivita pentru mers la serviciu, accesorizata cu o brosa cu strasuri, aurie. 

In ton cu nuantele toamnei este Rochia rosie imprimata cu volane. Este croita lejer, din triplu voal imprimat. Datorita croielii, avantajeaza orice tip de silueta, asa ca nu iti face probleme si comand-o cat mai repede. Imprimeul este foarte frumos si iti garantam ca o sa primesti multe complimente pentru alegerea ta.  

Alege sa fii diferita si poarta o rochie vesela, o rochie care sa iti evidentieze adevarata personalitate. Iti sugeram Rochia alba cu dungi multicolore si bordura. Rochia este realizata din cea mai buna stofa subtire si elastica, astfel incat sa fie comod de purtat. Are o croiala dreapta si o bordura adorabila, cu inimi imprimate. 

Iar ultima recomandare din aceasta lista este Rochia cu carouri bleumarin-rosu. Are o croiala dreapta, asimetrica si este confectionata din stofa elastica. Carourile se poarta anul acesta si adevarul este ca nu se vor demoda niciodata, fiind un imprimeu clasic. 

In speranta ca ti-am fost de ajutor cu recomandarile noastre, asteptam parerile tale in legatura cu aceste rochii! 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Tarifele polițelor de asigurare obligatorie rămân plafonate până la 30 iunie 2024

Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finanțelor și elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin care prelungește cu trei luni perioada de...

Burse de reziliență pentru elevi. Condițiile în care se acordă

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică Metodologia de acordare a burselor pentru anul școlar 2024 – 2025. Principalele noutăți sunt: Bursele de merit și...

Casa Albă a reprogramat întâlnirea anulată de Netanyahu de la Washington

Decizia vine în contextul în care Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe, a anunţat că premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a revenit asupra...
Ultima oră
Pe aceeași temă