27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleFashionNoua colecție de Rochii de seară - JojoFashion

Noua colecție de Rochii de seară – JojoFashion

Rochiile de seară sunt spectaculoase și elegante și se află în topul pieselor vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Mai jos îți vom prezenta 3 tipuri de rochii de seară pe care este musai să le ai în șifonier.

  • Rochii de seară cu paiete
  • Rochii de seară din dantelă
  • Rochii de seară din catifea

Rochii de seară cu paiete

Rochiile cu paiete sunt potrivite evenimentelor care se desfășoară seara, așadar sunt alegerea perfectă pentru petrecerea de nuntă sau la un cocktail. De asemenea, rochiile cu paiete pot fi purtate și la petrecerea de bal sau la o simplă ieșire în club.

Mergi la o nuntă? Rochia de seară cu paiete bleumarin și arginții Sirena este o alegere bună. Această rochie de seară este croită asimetric, mai scurtă în față și are trenă lungă, iar decolteul este în formă de V. O poți purta cu cu pantofi din catifea bleumarin și cu un clutch mic, discret. O pereche de cercei argintii vor completa cu succes ținuta.

Vine wekeend-ul și ieși cu prietenii în club? Îți dorești un look glam și plin de strălucire? Rochia Natalia din paiete argintii este alegerea ideală. Scurtă, mulată, cu decolteu în V și mâneci bufante, rochia Natalia îți va contura un look glam, strălucitor și sexy, un look perfect pentru o seară în club!

O pereche de sandale bej și un lănțisor fin vor completa cu succes ținuta.

Mergi la un cocktail? Vrei să porți o rochie cu paiete și nu știi ce model să alegi? Rochia Moonrise confecționată în totalitate din paiete aurii, croită parte peste parte, este o rochie care te scoate din impas!

Această rochie de seară îți evidențiază talia și bustul într-un mod elegant. Poart-o cu sandale sau stilleto bej și vei avea o apariție de divă.

Rochii de seară din dantelă

Rochiile de seară din dantelă sunt mereu în trend, așadar investiția ta va fi una inteligentă. Hai să vedem unde poți purta rochia cu dantelă și cum o poți accesoriza corect.

Dacă mergi la o nuntă alege o rochie de seară lungă din dantelă. Rochiile lungi sunt cele mai potrivite pentru petrecerea de nuntă.

Ai un corp bine proportionat și ești înaltă? Iți recomand rochia de seară lungă tip sirenă din dantelă roșie Camy. Talia și șoldurile și umerii vor ieși frumos în evidență de dantela fină care se mulează perfect pe corp.

Ești invitată la un botez și vrei o rochie de seară din dantelă? Iți recomand rochia midi din dantelă și broderie cu fir lame AbhaSlim. Elegantă și rafinată, produsă în Romania, rochia AbhaSlim este confecționată din materiale prețioase, alese cu grijă pentru ca tu să te simți ca o adevarată lady atunci când o îmbraci. Poate fi purtată cu sandale fine aurii, argintii sau bej nude și cu un clutch mic în aceeași nuanță cu rochia.

Urmează petrecerea de bal și vrei să porți o rochie din dantelă? Alege rochia de seară lungă din dantelă roșie Sakura și vei avea o apariție de neuitat!

Poart-o cu sandale roșii sau aurii, lasă decolteul fără acccesorii deoarece rochia este croită să îți scoată bustul în evidență, așadar nu umbri acest detaliu cu un colier inutil, coafează-te cu bucle lejere și fă-ți un machiaj glam! Apariția ta va fi una WOW!

Dacă ești genul care preferă rochiile stil prințesă, îți recomand să porți la bal rochia Zonia, lungă, vaporoasă cu bustul confecționat din dantelă bleumarin.

Rochiile vaporoase sunt printre cele mai căutate rochii de bal, așadar, dacă îți place și ți se potrivește acest stil, alegerea va fi una bună, iar ținuta va fi fabuloasă.

Poart-o cu sandale fine argintii, bej nude sau în aceeași nuanță cu rochia, fă-ți un coc răvășit și un machiaj glam și vei avea o apariție de prințesă modernă.

Rochii de seară din catifea

Sezonul catifelei s-a instalat, așadar vă voi recomanda și câteva modele superbe de rochii de seară din catifea.

Rochia Agnes din catifea burgundy este o rochie de seară ce poate fi purtată cu succes la nunți, botezuri, onomastice, etc. Croiul suprapus avantajează siluetele voluptoase, ascunde imperfecțiunile și scoate în evidență bustul într-un mod elegant.

Se apropie petrecerea de banchet? Rochia de seară din catifea și paiete Luciana este ideală pentru adolescente. Este un baby doll, cu un croi șic pe un umăr, ideală pentru o ținută trendy și tinerească.

Vrei o apariție de divă? Atunci alege rochia de seară din catifea mov Angie! Lunga, tip sirenă cu umerii goi și mâneci clopot, această rochie îți va contura un look super rafinat și elegant, demn de o divă.

Toate modelele de rochii de seară prezentate mai sus le găsiți pe site-ul jojofashion.ro. De asemenea, veți găsi și alte modele de rochii de seară confecționate din diverse materiale și croieli diferite. Indiferent că vă doriți rochii de seară scurte, lungi sau midi, asimetrice, lejere sau mulate, aici veți găsi modelul potrivit la prețuri accesibile tuturor.

Cele mai citite

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...

Guvernanții lasă suedezii să taie nestingheriți pădurile valoroase ale României. 50 de acțiuni ale IKEA, bănuite de ilegalitate. FOTO și VIDEO

Un nou raport realizat de Agent Green și Bruno Manser Fonds (BMF) în pădurile României. Cel mai mare proprietar privat de pădure din țara...
Ultima oră
Pe aceeași temă