13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyleNou! Pachetul de wedding planner – sau cum sa-ti organizezi nunta rapid...

Nou! Pachetul de wedding planner – sau cum sa-ti organizezi nunta rapid si fara stres!

Plănuieşti să te căsătoreşti, dar nu ştii care e primul pas în organizarea nunţii tale sau la ce furnizori să apelezi?

Wedding planner-ul este soluţia cea mai la îndemână atunci când ai nevoie de o viziune de ansamblu, de coordonare şi de idei care să-ţi transforme visele în realitate.

 

Ştiai că organizarea unei nunți îți consumă cel puțin 200 de ore și că 70% din acest timp este alocat căutării de furnizori și planificării detaliilor nunții? Ori că, în 90% din cazuri, bugetul stabilit inițial este depășit considerabil din cauza lipsei de experiență a mirilor?

 

Presiunile sunt multe şi diverse, când vine vorba despre planificarea unui eveniment atât de important. Ce aranjamente alegi, unde cazezi invitaţii, cum alegi candy barul sau la ce make-up artist poţi apela? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările-cheie care apar atunci când eşti nevoit să alegi inteligent cele mai bune oferte pentru nunta ta.

 

Ca să eviţi momentele tensionate din cuplu generate de organizarea nunţii pe cont propriu şi să te poţi bucura în voie de cea mai importantă zi din viaţa ta, ai nevoie de consultanţă de specialitate. Jubile The Ballroom vine cu un pachet nou GRATUIT, menit să-ţi uşureze alegerile şi să te elibereze de stresul organizării evenimentului.

 

Pentru ca nunta ta să fie întocmai cum ai visat, îţi punem la dispoziţie furnizori verificaţi, care îţi înţeleg nevoile şi vin în întâmpinarea lor, pentru ca tu sa ai parte de o adevărată fairy tale. Astfel, pachetul Wedding Planner Jubile include: consultanţă legată de desfăşuratorul zilei (sfaturi şi sugestii referitoare la tematica nunţii, meniu, bar, primirea invitaţilor, entertainment); catalog cu propuneri de aranjamente florale (de la furnizori verificaţi); pachet place carduri (aranjamentul sălii şi printatul place cardurilor pentru mese); sugestie de candy bar în tematică fairy tale, personalizat cu iniţilalele mirilor; recomandarea unui make-up artist; propuneri pentru închirierea de maşini (furnizor de maşini de epocă) şi pentru cazarea invitaţilor (contactele necesare pentru rezervarea mai rapidă a camerelor).

In plus, Jubile vine cu o super oferta pentru sambetele din MAI 2019, doar 65 eur/pers – nunta all inclusive!

 

Apelând la serviciul de wedding planner pus la dispoziţie gratuit de Jubile, ai garanţia organizării unui eveniment reuşit, cu servicii de calitate, de care te vei putea bucura din plin şi despre care se va vorbi mult timp.

 

Vezi detalii AICI: https://tinyurl.com/ycsfb836

 

Cele mai citite

Jair Bolsonaro a stat două zile în ambasada Ungariei din Brasilia după ce i-a fost confiscat pașaportul

Fostul preşedinte de extremă-dreapta al Braziliei, Jair Bolsonaro, a petrecut două nopţi la ambasada Ungariei din Brasilia luna trecută, la doar câteva zile după...

România va avea o echipă în finala EHF European League! Gloria Bistrița și Dunărea Brăila se duelează în penultimul act

Formațiile CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud şi HC Dunărea Brăila vor fi adversare în semifinalele EHF European League, conform tragerii la sorţi efectuate astăzi la...

Securizează fiecare încăpere cu priza cu întrerupător aplicată, de la sercomelectric.ro

Nu doar sistemele de securitate sporesc siguranța unei clădiri, ci și sistemul electric este cel care face diferența. Este bine ca acesta să fie...
Ultima oră
Pe aceeași temă