Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Noi reguli la Festivalul de muzică Sanremo

Directorul festivalului de muzică Sanremo, Caludio Baglioni, a schimbat regulamentul de desfăşurare al prestigiosului concurs astfel încât vedetele consacrate şi noile speranţe să nu mai evolueze în categorii separate, a anunţat săptămâna trecută ANSA.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.08.2018 - 13:12

În locul categoriilor ''Artişti consacraţi'' şi ''Noi speranţe'', va exista o singură secţiune în care vor participa şi cei doi câştigători ai unui nou concurs pentru tineri.

Noul concurs ''Sanremo Giovani'' va avea loc în perioada 17-21 decembrie şi se va desfăşura pe parcursul a şase zile în două spectacole difuzate în prime-time şi patru în timpul după-amiezii, mai precizează ANSA.

''Ridic standardele pentru a obţine noi recorduri'', a spus Baglioni, care a organizat o ediţie de succes la începutul acestui an.

Cea de-a 69-a ediţie a Festivalului de Muzică de la Sanremo va avea loc în perioada 5-9 februarie 2019.

Comentarii