Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Noi dezvăluiri în cazul morții Denisei Răducu

Se împlinește un an de la moartea fulgerătoare a cântăreței Denisa, iar familia se pregătește de parastas, dar și de un război în instanță.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.07.2018 - 12:32

Sora artistei, Adelina, a venit din Spania să pună la punct toate detaliile pomenirii și să facă demersurile prin care vrea să-i dea în judecată pe impresarii Denisei.

Și tatăl artistei este extrem de revoltat pe foștii impresari, care s-ar fi îmbogățit chiar și după moartea ei.

Boala hepatică necruțătoare, pe care ar fi contactat-o de la o banală manichiură, s-a instalat rapid și a evoluat galopant.

Familia artistei a apelat la cei mai buni doctori și au trimis dosarul Denisei la clinici renumite din întreaga lume. Au mers cu Denisa și la o clinică din Viena, acolo unde au încercat să învingă cancerul prin embolizare. 25 mii euro au costat cele 10 zile de spitalizare și tratamentul. Trimiși înapoi acasă, trăiau cu speranța că o minune o va face pe Denisa bine.

Mama Denisei merge la mormântul fiicei sale și de mai multe ori pe zi. Acum se pregătesc să-i facă parastasul de un an, când vor împărți haine și vor mai da de pomană și un pat, conform obiceiurilor. Părinții au decis ca lucrurile de valoare ale Denisei să-i rămână surorii sale, Adelina. Un apartament, o mașină și numele ei, un talisman pe care îl va purta toată viața aproape de inimă.

Acum, membrii familiei îndoliate încep și războiul pentru drepturile operelor artistei și sunt extrem de revoltați că impresarii Denisei ar ascunde contractele.

Nici impresarii, nici colegii de scenă nu și-ar mai fi amintit de Denisa. În ultimele săptămâni de viață ale acesteia, au apărut prin emisiuni artiști care susțineau că-i sunt prieteni. Atât de apropiați încât n-au fost prezenți decât la semnarea unor contracte cu beneficii materiale, iar la înmormântare au uitat de prietenie, mai susțin membrii familiei.

Comentarii

loading...