16.7 C
București
marți, 28 septembrie 2021

Nicolo Zaniolo, „eclipsat” de mama sa

Starul în devenire al lui AS Roma, Nicolo Zaniolo, este eclipsat în ultima vreme de mama sa, Francesca Costa, care vrea să participe la Big Brother Italia, lucru care l-a înfuriat pe tânărul fotbalist.

Francesca are 41 de ani şi este o împătimită a internetului, iar contul său de Instagram are aproape 200.000 de urmăritori. Se pare că pasiunea acesteia pentru fotografii îl deranjează pe fiul Nicolo, care se simte jenat de faptul că mama sa a devenit o ţintă a vânătorilor de senzațional. „Gata, mamă! Ajunge! Ai peste 40 de ani!”, acesta a fost mesajul mijlocaşului după ce mama sa a început să înmulţească postările pe internet.

Francesca Costa este căsătorită cu fostul fotbalist Igor Zaniolo. Ea l-a însoţit pe Nicolo la Roma, pentru a avea grijă de el, în timp ce tatăl, proprietar al unui bar, a rămas acasă, la Spezia, cu sora mai mică a fotbalistului.

Nicolo Zaniolo are 19 ani și evoluează la AS Roma, iar „explozia” sa în fotbalul mare s-a produs în meciul cu FC Porto, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, acolo unde a marcat o dublă.

Ultima oră
Pe aceeași temă