Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Neversea 2018: Peste 250.000 de spectatori, aşteptaţi la festival. Check-in poate fi făcut online

Peste 250.000 de spectator sunt aşteptaţi, anul acesta, la cel mai mare festival de pe litoralul românesc, NEVERSEA, unde, pe şapte scene, vor urca The Script, Armin van Buuren, Aloe Blacc, Axwell&Ingrosso, Hardwell, John Newman, Steve Angello, Steve Aoki şi alţii.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 29.06.2018 - 08:22

Potrivit organizatorilor, la ediţia din acest an toţi festivalierii au posibilitatea să îşi facă o parte din check-in online, câştigând astfel timp la intrarea în festivalul NEVERSEA. Astfel, de joi, poate fi accesată aplicaţia Neversea sau, cei care şi-au cumpărat bilete pot accesa site-ul neversea.com, unde se pot înregistra cu o adresa de email pentru completarea procesului de check-in.

„Fanii trebuie să completeze cu atenţie datele solicitate în formular, apoi să urmeze paşii şi să efectueze procesul de check-in. Aceştia vor putea efectua check-in-ul şi pentru prietenii lor dacă pe respectiva adresa de email au fost cumpărate mai multe abonamente de festival. Este important de reţinut faptul că doar persoana înregistrată în formularul de check-in va putea să primească brăţara de festival în baza abonamentului. Procesul de check-in va salva participanţilor la festival timp important şi le va oferi acces la funcţia de alimentare online cu bani a brăţărilor de festival. Suma încărcată de festivalier pe brăţară va deveni activă în momentul în care aceştia o vor primi de la corturile de check-in, în urma prezentării biletului de acces”, au precizat, joi, organizatorii NEVERSEA.

Odată ajunşi în zona festivalului, spectatorii trebuie să schimbe biletul într-o brăţară de festival la unul din punctele de check-in. Organizatorii au pregătit un program prelungit pentru corturile de check-in, acestea fiind deschise şi în zilele pre-festival, în 3 şi 4 iulie, între orele 14.00 - 23.00, urmând ca în zilele de festival intervalul să fie 12.00 - 08.00.

„Pentru acest lucru este obligatoriu să aibă un bilet valid şi un act de identitate valabil. În cazul în care fanii au finalizat procesul de check-in online, aceştia se vor putea îndrepta spre fast lane-urile dedicate, cu biletul pentru care s-a făcut deja check-in online. Tinerii sub 18 ani vor avea nevoie, pe lângă bilet şi actul de identitate, şi de documentul care atestă acordul părinţilor care poate fi găsit pe neversea.com. Accesul minorilor sub 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valid şi însoţit de un părinte”, explică organizatorii.

În perimetrul festivalului, vor exista 50 de puncte de încărcare a brăţărilor, iar pentru a evita cozile şi aglomerările, organizatorii recomandă festivalierilor încărcarea brăţărilor înainte de festival, după parcurgerea procesului de check-in, de pe site-ul neversea.com. Această modalitate de încărcare a brăţărilor va fi disponibilă şi în timpul festivalului şi va putea fi accesată direct din aplicaţia mobilă NEVERSEA.

NEVERSEA 2018 va avea loc în perioada 5-8 iulie, la Constanţa. La prima ediţie a festivalului au fost peste 153.000 de participanţi, iar la ediţia din acest an, în cele patru zile de festival este aşteptat un trafic de peste 250.000 de persoane din ţară şi din străinătate, dar şi peste 200 dintre cei mai buni artişti ai momentului, între care The Script, Armin van Buuren, Aloe Blacc, Axwell&Ingrosso, Hardwell, John Newman, Steve Angello sau Steve Aoki.

Comentarii

loading...