Neuer s-a „combinat” cu o handbalistă

Share

Rl online 0 comentarii

05.07.2020 - 23:55

Manuel Neuer, unul dintre cei mai buni portari din fotbalul mondial, și-a clarificat viitorul profesional după ce a semnat prelungirea contractului cu Bayern Munchen. În schimb, goalkeeperul bavarez nu își găsește liniștea pe plan personal.

După ce a divorțat de curând de soția sa Nina Weiss, cu care era căsătorit din 2017, jucătorul în vârstă de 34 de ani s-a „refugiat” în brațele unei handbaliste mai mică cu 15 ani decât el.

Presa germană scrie despre relația pe care Neuer ar avea-o cu Anika Bissel, o handbalistă germană în vârstă de 19 ani, care evoluează pe postul de extremă stângă la echipa de ligă secundă SG H2 Kuties Herrenberg. Potrivit sursei citate, Anika își petrece din ce în ce mai mult timp alături de Neuer, care ar fi prezentat-o deja mamei sale. Se pare că portarul lui Bayern s-a mutat cu noua iubită, alături de care a stat izolat pe timpul pandemiei de coronavirus.

Privind la cele două femei din viața lui Neuer, putem spune că Anika este o „clonă” a Ninei, fosta soție a lui Neuer, asemănările fizice dintre cele două fiind izbitoare.

Comentarii