15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleNetflix anunță premiera filmului „News of the world”, cu Tom Hanks

Netflix anunță premiera filmului „News of the world”, cu Tom Hanks

Scenariul și regia sunt semnate de Paul Greengrass, care pentru prima dată reia colaborarea cu starul filmului nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun film din 2013, Căpitanul Phillips.

La cinci ani după încheierea Războiului Civil, căpitanul Jefferson Kyle Kidd (Hanks), veteran a trei războaie, călătorește din oraș în oraș ca povestitor de non-ficțiune și împărtășește lumii știri despre președinți și regine, lupte glorioase, catastrofe devastatoare și aventuri captivante din toate părțile globului.

În Texas, el o întâlnește pe Johanna (Helena Zengel, Copilul-problemă), o fetiță de 10 ani, crescută de tribul Kiowa de la vârsta de 4 ani. Johanna refuză să accepte o lume pe care nu o cunoaște, iar acum ea este obligată să se întoarcă la unchiul și mătușa ei, contrar propriilor dorințe.

Kidd acceptă să o ducă pe fată acolo unde legea a stabilit că trebuie să crească. Călătorind împreună sute de kilometri prin sălbăticia neiertătoare, cei doi vor înfrunta provocări imense, create atât de mâna omului, cât și de forțele naturii. Totul în încercarea de a găsi un loc unde amândoi să simtă în sfârșit că au ajuns acasă.

Noutăți din lumea largă este regizat de Greengrass (filmele Bourne, Zborul United 93) și realizat după scenariul scris împreună cu Luke Davies (Saroo: Drumul spre acasă), bazat pe romanul de succes semnat de Paulette Jiles, finalist la National Book Award (Premiul Național de Carte). Filmul este produs de Gary Goetzman (franciza Mamma Mia!, USS Greyhound: Bătălie în Atlantic), Gail Mutrux (Daneza, Donnie Brasco) și Gregory Goodman (22 iulie, 8 Mile). Producători executivi: Steven Shareshian și Tore Schmidt.

 

Distribuție: Tom Hanks & Helena Zengel 

Regizat de:  Paul Greengrass

Scenariu de: Paul Greengrass and Luke Davies, based upon the novel by Paulette Jiles

Produs de: Gary Goetzman, Gail Mutrux, Gregory Goodman

Producători executivi: Steven Shareshian, Tore Schmidt 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Irina Begu, în sferturile de finală ale turneului WTA din Antalya

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 125 de la Antalya, după ce a învins-o în două seturi pe croata...

Curățenia de primăvară bate la ușă! Pregătește-te cu produse profesionale care să-ți facă munca mai ușoară!

Anotimpul renașterii, cel în care revine prospețimea și aduce cu sine prospețimea și căldura, primăvara este și momentul ideal pentru a face curățenie în...

Doliu în baschetul românesc. S-a stins din viață fostul mare jucător și antrenor Horațiu Giurgiu

În această dimineață, cu puțin timp înainte de a împlini vârsta de 86 de ani, s-a stins din viață una dintre legendele baschetului românesc,...
Ultima oră
Pe aceeași temă