Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Muntenegru (Foto: wikipedia)

O țară din Balcani își atrage turiștii cu promisiunea #CoronaFree

Premierul din Muntenegru, Dusko Markovic, încurajează turiștii străini, anunțand că țara lui este pe cale să devină o destinație de vacanță #CoronaFree.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 11.05.2020 - 00:24

"Muntenegru este pe cale să devină o destinaţie #CoronaFree!", a anunțat, duminică, 10 mai, pe contul său de Twitter, premierul fostei republici iugoslave Muntenegru, Dusko Markovic.

Guvernul condus de el a anunțat că intenţionează să redeschidă sezonul turistic în Muntenegru la data de 1 iulie.

Pentru această mică țară din Balcani, cei mai mulți turiști străini provin din Serbia şi din Bosnia-Herţegovina, care sunt, de asemenea, foste republici iugoslave.

Comentarii