10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleMotivul divorțului dintre Johnny Depp și Amber Heard

Motivul divorțului dintre Johnny Depp și Amber Heard

Johnny Depp, în vârstă de 55 de ani, a acuzat-o pe fosta sa soţie că a lăsat în pat fecale pentru a se răzbuna după ce actorul a întârziat la aniversarea ei. Potrivit presei britanice, un apropiat al actorului susţine că ar exista dovezi care fac legătura între Amber şi excrementele din patul lui Depp.

Un reprezentant al lui Amber Heard a declarat, însă, că problema a fost cauzată de câinele fostului cuplu, Boo, care, de altfel, ar avea şi probleme de “control al sistemului digestiv”.

Amber Laura Heard este o actriţă americană născută în 1986, în Austin, Texas. Heard a jucat în filmul nominalizat la Oscar, “North Country” (2005), dar şi în “Syrup” (2013), “Drive Angry” (2011) 3D, “The Joneses” (2009), “Never Back Down” (2008), “Alpha Dog” (2006) şi “Friday Night Lights” (2004). Pe micul ecran, Heard a debutat în drama “Hidden Palms” (2007), şi a avut roluri episodice în serialul “Californication” (2007) şi “Criminal Minds” (2005).

Amber Heard trăieşte în Los Angeles, fiind implicată activ în acţiunile organizaţiei Amnesty International. În 2015, s-a căsătorit cu actorul Johnny Depp. Cei doi actori au încheiat divorţul în ianuarie 2017, după luni întregi în care Heard l-a acuzat pe Depp de violenţă domestică, Depp acuzând-o pe aceasta, în replică, de şantaj financiar.

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Artist versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene – mai ales în franciza “Piraţii din Caraibe”, “Chocolat”, “Donnie Brasco” -, cât şi în producţii independente, precum “Jurnalul unui iubitor de rom”, dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton – “Edward Mâini-de-foarfece”, “Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow”, “Mireasa moartă/ Corpse Bride”, “Alice în Ţara Minunilor” şi “Umbre întunecate/ Dark Shadows”. Deşi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei Americane de Film. Totuşi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din “Sweeney Todd – Bărbierul diabolic din Fleet Street”, în 2008.

 

Cele mai citite

Un fost jucător al Realului ar putea deveni antrenorul celor de la Bayern Munchen

Potrivit unui raport vineri al DPA, există mari șanse ca Zinedine Zidane să semneze cu Bayern Munchen pentru a prelua conducerea echipei începând din...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă