Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Twitter

Moș Crăciun a venit în Thailanda călare pe elefant

Patru bărbaţi deghizaţi în Moş Crăciun au intrat într-un oraş din Thailanda călare pe elafanţi şi au adus cadouri, vineri, elevilor dintr-o şcoală locală, informează DPA citată de Agerpres.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 22.12.2017 - 19:27

Dresorii de elefanţi ("mahout" în limba thailandeză), costumaţi în Moş Crăciun, au vizitat o şcoală din străvechiul oraş thailandez Ayutthaya, aflat la 80 de kilometri nord faţă de Bangkok, a declarat Ittipan Kharwmalai, managerul unui sanctuar local pentru elefanţi.

Elefanţii au fost vopsiţi şi împodobiţi cu eşarfe albe şi roşii şi au oferit daruri, folosindu-şi trompele, miilor de copii prezenţi în curtea şcolii, declanşând strigăte de bucurie în rândul acestora.

De asemenea, pahidermele au susţinut spectacole de coregrafie, au dansat şi au pictat tablouri, a dezvăluit Ittipan Kharwmalai. Oferirea de cadouri în acea şcoală a devenit o veritabilă tradiţie anuală a sanctuarului local pentru elefanţi, care a început în urmă cu un deceniu.

Deşi Thailanda este o ţară predominant budistă, locuitorii ei au o atitudine foarte deschisă faţă de sărbătorile religioase ale celorlalte comunităţi, dintre care Crăciunul este cea mai populară.

Comentarii

loading...