14 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021

Mobilă din România – O ofertă de nerefuzat!

            S.C. ARDUDANA S.A este un producător important de mobilă din România care realizează mobilă din lemn masiv încă din anul 1958. Experiența și ambiția oamenilor de aici au avut drept consecință rezultate impresionante: 90% din producția companiei este destinată clienților importanți din străinătate din țări mari, precum Germania, Italia, Rusia, Ucraina, Ungaria, etc.

            Avantajele colaborării cu această companie

            Compania românească ARDUDANA S.A are o experiență de peste 60 de ani în fabricarea de mobilă din lemn masiv sculptata si finisată manual. Poate oferi consultanță la cel mai înalt nivel pentru amenajarea spațiului dorit, măsurători, ajustări, conceperea de mobilier personalizat, dezvoltarea de produse noi, etc.

            De asemenea, același producător poate pune la dispoziția clienților săi peste 20 de finisaje adaptate în mod precis la stilul de mobilier preferat. Tapițeriile pot fi alese în funcție de preferințele dumneavoastră, de asemenea. Aici există inclusiv posibilitatea de a opta pentru personalizarea mobilierului comandat, în funcție de preferințe.

            Calitatea produselor este extraordinară, timpul de execuție nu este foarte lung, produsele sunt realizate din lemn de foarte bună calitate. Acestea sunt câteva atuuri pe care le puteți lua în considerare, atunci când veți alege producătorul care va realiza mobila pentru reședința sau pentru cabinetul dumneavoastră de lucru.

            Mobilier foarte modern pentru sufrageria dumneavoastră

            Cu ajutorul companiei ARDUDANA S.A aveți posibilitatea să vă mobilați locuința cu mobilă stil de o frumusețe impresionantă. Vă rugăm să vizualizați doar două seturi, pentru a vă forma o părere despre produsele acestei companii: cameră industrială pentru tineri și hol Monaco. Pentru categoria mobila sufragerie puteți opta pentru mai multe piese de mobilier clasice, precum: cuier, cristalier, comode, bufet, servantă, ramă oglindă, șemineu, mobilier alb, etc.

            Foarte apreciată este în acest moment sufrageria Larisa realizată din lemn de culoare albă. Poate fi comandat și mobilierul pentru cabinet de lucru Larisa care este fabricat tot din lemn alb. Veți obține în felul acesta două încăperi mobilate cu mobilă de același tip. Fiind vorba despre piese de mobila lemn masiv, finisate în mod manual, este recomandat ca încăperile în care va fi fixat să fie foarte mari și luminoase. În felul acesta va ieși mult mai mult în evidență toată frumusețea și unicitatea produselor marca ARDUDANA. Puteți solicita ajutorul consilierilor companiei care vă pot face cele mai bune recomandări sau care vă pot propune produse noi de o calitate excelentă.

            Mobilier pentru dormitoare

            Cu o echipă de designeri de excepție, compania răspunde tuturor provocărilor actuale în materie de amenajări interioare! Mai mult decât atât, trebuie să cunoașteți faptul că fabrica de mobilă din județul Satu Mare a realizat de-a lungul celor 63 de ani de existență, mobilier pentru mii de hoteluri, spații publice, restaurante celebre, spații comerciale, etc.

            Așadar, nu va fi deloc o problemă să proiecteze și să realizeze un mobilier adecvat arhitecturii casei dumneavoastră, pentru dormitoare, camera copilului, living-uri sau holuri.

            Puteți opta chiar acum pentru mobila dormitor Larisa sau pentru orice alt tip de mobilă afișată pe pagina de prezentare Adudana.ro sau puteți solicita la comandă orice alt tip de mobilier special creat pe gustul dumneavoastră. Piese de mobilier masiv fabricate aici pot fi inclusiv personalizate cu anumite sculpturi, inscripționări sau tapițerii speciale.

            Nu trebuie decât să intrați în legătura directă cu unul din reprezentanții companiei pentru a afla toate opțiunile care există în acest moment pentru mobilarea casei dumneavoastră. Prețurile, termenele de realizare, condițiile de transport pot fi stabilite, de asemenea, tot în felul acesta.

Ultima oră
Pe aceeași temă