34.8 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăLifestyleMircea Dinescu împarte bucuria Paștelui într-o serie de live-uri, duminică, la Prima...

Mircea Dinescu împarte bucuria Paștelui într-o serie de live-uri, duminică, la Prima TV

Îi va avea invitați pe cunoscutul folclorist Grigore Leșe, pe jurnalistul Radu Banciu și naista Oana Lianu. Două transmisiuni în direct, una de la ora 10.50 și alta de la ora 12.00, vor face preambulul transmisiei de la ora 14.00 unde Mircea Dinescu împarte bucuria Paștelui de la Portul Cultural Cetate, în noua emisiune Poezie și delicatețuri. 

Într-un loc plin de istorie, la malul Dunării, Mircea Dinescu va invita telespectatorii să i se alăture într-o poveste a gusturilor și a vechilor rețete boierești. Mielul la proțap, umplut cu mirodenii, gătit în stilul evului mediu, va asigura felul principal cu care poetul îi va îndestula pe oaspeții săi: Grigore Leșe, Radu Banciu și pe prințesa naiului, Oana Lianu. Și pentru că Dunărea este aproape se vor găti și scoici cu orez și legume, pentru toți cei prezenți. De pe masa pregătită de Mircea Dinescu nu vor lipsi și vinurile roșii din soiurile autohtone.   

Tradiții, voie bună, cântece lăutărești și o bogăție a preparatelor culinare pascale asezonate cu povești ale invitaților, toate acestea în  Poezie și delicatețuri, noua emisiune semnată Mircea Dinescu, live la Prima TV, de la ora 14.00.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă