Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Turismului: Legăturile Israelului cu lumea creștină nu pot fi șterse de nicio pandemie

Orit Farkash-Hacohen, noua responsabilă a Ministerului Turismului din Israel, a declarat că „legăturile Israelului cu lumea creștină nu pot fi șterse de nicio pandemie sau criză economică".

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 20.10.2020 - 17:45

Orit Farkash-Hacohen este noul ministru al Turismului din Israel.

Jurist de profesie și prima femeie care a deținut funcția de Președinte al Autorității pentru Energie și Utilități Publice din Israel, Farkash-Hacohen va fi responsabilă pentru colaborarea cu guvernul israelian în  elaborarea unui plan de relansare a turismului intern și internațional, odată ce țara își va redeschide granițele.

„Legăturile Israelului cu lumea creștină nu pot fi șterse de nicio pandemie sau criză economică. Suntem aici și așteptăm ziua în care se va redeschide traficul aerian și se vor relua zborurile către Țara Sfântă”, a declarat ministrul Orit Farkash-Hacohen în fața participanților la Summitul Creștin al Israelului, care a avut loc acum o săptămână.

Conform primelor declarații ale ministrului Farkash-Hacohen, prioritatea majoră a mandatului ei este acordul cu ministrul Sănătății cu privire la prezentarea unei strategii de ieșire din criză pentru sectorul turismului. Se are în vedere inclusiv posibilitatea conturării unor „insule verzi” care să faciliteze izolarea orașelor turistice și să creeze o zonă care să permită o vacanță în siguranță.

Comentarii