14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleMiele revoluționează industria electrocasnicelor premium la IFA 2018

Miele revoluționează industria electrocasnicelor premium la IFA 2018

Așteptați până când coșul de rufe este plin sau spălați chiar și o mână de articole vestimentare? Dilema pe care milioane de oameni o au, zi de zi, a primit soluția ideală de la Miele. Cel mai mare producător electrocasnice premium din lume va prezenta în cadrul IFA 2018 un program revoluționar pentru mașinile de spălat, care permite o economie de apă de până la 50%, pentru același ciclu de spălare.

SingleWash este denumirea opțiunii care le va permite utilizatorilor mașinilor de spălat Miele să introducă în cuvă chiar și un singur articol vestimentar, asigurând aceeași calitate premium a spălării, dar cu o economie de energie ce poate ajunge și la 60%. Mai mult, pentru persoanele cu un program încărcat, opțiunea „Minimum Iron 40°C” scurtează ciclul de spălare la doar 39 de minute, fără a face rabat de la calitate și performanțe de curățare.

Meniu gourmet, livrat în fața ușii, serviciu unic Miele

Dacă anul trecut Miele a prezentat la IFA noul cuptor revoluționar, Dialog, la această ediție startup-ul MChef va ridica standardul de haute cuisine.

Noul serviciu gourmet Miele, dezvoltat prin intermediul startup-ului Mchef, este destinat clienților care apreciază experiența unui restaurant premium, dar în confortul propriilor locuințe. Concret, clienții Miele care dețin un cuptor Dialog pot comanda online meniurile dorite, iar acestea le vor fi livrate de către un serviciu special de curierat a doua zi. Toate ingredientele vor fi deja pregătite pentru a fi introduse în cuptor, iar programul adecvat de coacere va fi lansat direct din aplicația MChef. Timpul mediu de coacere este de 20 de minute.

Aroma cafelei, dusă la un nou nivel

Lista inovațiilor ce urmează să fie prezentate la standul Miele de la Berlin îi va face fericiți pe pasionații de cafea. Pentru prima dată, espressorul CM7 de la Miele le va permite utilizatorilor să aleagă dintre cele 3 tipuri diferite de boabe de cafea pe care le poate stoca. Practic, doar prin apăsarea unui buton, echipamentul va trimite spre o râșnită conică boabele selectate, astfel că varietatea de sortimente depășește orice alt produs de pe piață: 16 tipuri diferite de cafea pot fi preparate cu o singură atingere.

 

Despre Miele

Miele este cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatură de gătit, de coacere și de gătit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse de îngrijire pentru haine și pardoseli. Acestei linii de produse i se adaugă mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe și uscătoarele pentru uz comercial, precum și aparatura de spălare-dezinfectare și sterilizare a instrumentelor destinate utilizării în activitățile medicale și de laborator (Miele Professional).

Compania Miele, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China și România. Cifra de afaceri a companiei în anul 2017/18 a crescut la aproximativ 4,1 miliarde de euro, cu 70% vânzări în afara Germaniei. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări. Compania Miele se află în proprietatea celei de-a patra generație a familiei fondatoare, are o forță de muncă de aproximativ 20.100 de persoane, cu 11.200 de angajaţi în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh / Westphalia, Germania.

 

Cele mai citite

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă