10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleMick Schumacher, fiul lui Michael, cooptat de Ferrari

Mick Schumacher, fiul lui Michael, cooptat de Ferrari

În vârstă de 19 ani, Mick Schumacher, campion european la Formula 3 anul trecut, va alerga în acest sezon în Formula 2, anticamera categoriei regină.

Ca o ironie a sorţii, el îi va regăsi în rândurile “Ferrari Driver Academy” pe alţi doi tineri piloţi cu ascendenţi celebri: francezul Giuliano Alesi, fiul lui Jean, el însuşi fost pilot al Ferrari în Formula 1, precum şi pe brazilianul Enzo Fittipaldi, nepotul lui Emerson, dublu campion mondial de Formula 1 în 1972 şi 1974.

“Eu sunt încântat de acest parteneriat cu Ferrari, viitorul meu în sportul auto se ‘scrie cu litere roşii’. Este un un nou pas în direcţia bună şi nu pot decât să profit de imensa expertiză acumulată aici. Voi face tot posibilul pentru a-mi îndeplini visul, acela de a pilota în Formula 1”, a spus Schumacher.

“Este mai mult decât evident că Ferrari are un loc aparte în inima mea de când m-am născut, dar şi în inima familiei mele”, a adăugat Schumacher jr.

Michael Schumacher a pilotat pentru Ferrari în perioada 1996-2006, câştigând cu scuderia italiană cinci din cele şapte titluri mondiale ale sale.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă