16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleMichelle Williams s-a căsătorit în secret

Michelle Williams s-a căsătorit în secret

Michelle, în vârstă de 37 de ani, a apărut luna aceasta pe coperta revistei Vanity Fair, publicație pentru care a confirmat că s-a căsătorit cu muzicianul Phil Elverum, în vârstă de 40 de ani.

Williams și Elverum s-au căsătorit printr-o ceremonie restrânsă într-o locație din munții Adirondacks din Statele Unite, alături de ei fiind câțiva prieteni apropiați și fiicele lor. Actrița din “Blue Valentine” are o fiică în vârstă de 12 ani, pe nume Matilda, cu regretatul actor Heath Ledger. La rândul său, Phil Elverum are o fiică de trei din prima căsnicie.

“Nu am vorbit niciodată public despre o relație. Dar Phil nu este doar ‘cineva’. Iar asta spune multe. Felul în care mă iubește este felul în care vreau să-mi trăiesc viața. M-am străduit să mă simt liberă. Îmi cresc fiica să se simtă liberă, și în sfârșit sunt iubită de cineva care mă face să mă simt liberă”, a declarat Michelle, potrivit people.com.

Actrița și soțul său locuiesc în prezent în Brooklyn alături de cele două fiice ale lor, iar Michelle a declarat că în sfârșit simte că a găsit iubirea după o lungă căutare, de când tatăl fiicei sale, Heath Ledger, a murit, în anul 2008.

Întotdeauna i-am spus Matildei ‘Tatăl tău m-a iubit înainte ca cineva să creadă că sunt talentată sau frumoasă sau că am haine drăguțe'”, a mai spus vedeta.

Michelle Williams a avut o relație de trei ani cu actorul australian Heath Ledger. În anul 2008, la scurt timp după despărțirea lor, Ledger a decedat în urma unei intoxicații cu medicamente.

În ceea ce privește noile sale dezvăluiri despre viața sa privată, deși a fost întotdeauna foarte discretă, Michelle a spus că speră ca astfel să-i poată ajuta pe oamenii care au trecut printr-o tragedie. Phil Elverum are o poveste de viață asemănătoare cu cea a talentatei actrițe. Acesta și-a pierdut soția, ilustratoarea Genevieve Castree, care a murit de cancer pancreatic la numai 18 luni după nașterea fiicei lor.

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

COS raportează un volum de business anual de 29 milioane de euro

COS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii integrate de fit – out  și pionier al acestui segment în România, raportează un volum de...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă