Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Michael Fox, mărturisiri tulburătoare despre lupta cu maladia Parkinson

Michael J. Fox a primit teribilul diagnostic în 1991, la doar 30 de ani, când popularitatea sa era în vârf. A fost o lovitură cruntă pentru simpaticul actor care se bucura atunci de succesul filmelor "Back To The Future", iar boala care l-a măcinat i-a schimbat complet viața.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 28.08.2018 - 10:51

Într-un interviu acordat pentru revista People, starul în vârstă de 57 de ani a mărturisit că a început să bea după ce a primit diagnosticul. Copleșit de diagnosticul crunt, Fox bea enorm și a început să ascundă sticlele de vin ca să nu le găsească soția lui, pentru că nu se putea împăcat cu ideea că are Parkinson.

Dependența de alcool a generat mai multe certuri cu Tracy, cu care are patru copii - un băiat, Sam (29 de ani), două gemene, Schuyler și Aquinnah (23 de ani) și încă o fiică, Esmé, în vârstă de 16 ani.

Tracy a confirmat că au trecut printr-o perioadă foarte grea: "A fost îngrozitor, pentru că nu știi ce urmează."

Într-o dimineață, când l-a găsit pe Michael întins pe podea, Tracy l-a anunțat pe Michael că nu mai poate suporta așa ceva.

În loc să fie furioasă, ea era scârbită de tot. "Asta e ceea ce vrei? Asta vrei să fii?", l-a întrebat, privindu-l în ochi. Apoi a ieșit pe ușă.

Ușa aceea trântită l-a trezit la realitate pe Michael Fox. Realizând că se va scufunda în patima băuturii și că se va autodistruge, actorul a renunțat la alcool, și-a schimbat atitudinea și a început să se implice în sprijinirea celor afectați de Parkinson, înființând o fundație care strânge fonduri pentru cercetarea acestei maladii.  
Până acum, Michael J. Fox a colectat donații de aproape un miliard de dolari, scrie Daily Mail.

El crede că în cel mult cinci ani doctorii vor putea "prezice" instalarea maladiei Parkinson prin analize simple.

Cât despre mariajul său, Fox spune că l-au ajutat dragostea soției și a copiilor și simțul umorului, care i-a ținut uniți, în pofida dificultăților. "Eram noi împotriva tuturor. Este exact ceea ce am creat noi", a spus Tracy.

Comentarii

loading...