5 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeLifestyleMessi, cel mai bun marcator al tuturor timpurilor din campionatul Spaniei

Messi, cel mai bun marcator al tuturor timpurilor din campionatul Spaniei

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a devenit sâmbătă seară, la meciul cu FC Sevilla, scor 5-1, deţinător unic al recordului de goluri marcate în campionatul Spaniei, cu 253 de reuşite.

Messi a înscris în minutele 21, 72 şi 77 ale partidei cu Sevilla.

Pe locul doi în topul celor mai buni marcatori din istoria campionatului Spaniei se află Telmo Zarra, jucător emblematic al echipei Athletic Bilbao în anii 1940-1950, care a înscris 251 de goluri în 270 de meciuri, potrivit Mediafax.

Argentinianu este şi deținător al recordului de goluri înscrise în Liga Campionilor, cu 71 de reușite,  la egalitate cu jucătorul echipei Real Madrid, Raul Gonzales.

Messi le-a mulţumit tuturor celor care l-au susţinut de-a lungul timpului şi a menţionat, într-un mesaj postat pe Facebook, că atunci când a marcat prima dată în campionatul Spaniei nu şi-a imaginat că va depăşi vreun record, cu atât mai puţin pe cel al lui Zarra.

"Când am marcat acest gol (n.r. – Messi a ataşat un filmuleţ cu el marcând), primul în la Liga, nu îmi imaginam că voi depăşi vreun record, cu atât mai puţin pe cel al marelui Telmo Zarra. Am reuşit acest lucru datorită susţinerii multor persoane care m-au ajutat în aceşti ani. Recordul este pentru ei toţi. Mulţumesc pentru că aţi fost mereu alături de mine. Vreau să dedic această performanţă şi celor care nu mai sunt printre noi. Nu vă voi uita niciodată. Vă mulţumesc tuturor!", a notat Messi.

Cele mai citite

Studiu. Unde intenționează să-și petreacă sărbătorile de iarnă românii în acest an

Cei mai mulţi români (64%) intenţionează să-şi petreacă sărbătorile de iarnă acasă, într-un cadru restrâns al familiei, în timp ce 21% optează pentru o...

Mesajele transmise de Gică Popescu și Gică Hagi cu ocazia Zilei Naționale a României

Gică Popescu și Gică Hagi au transmis, vineri, un mesaj românilor cu ocazia Zilei Naţionale. „Mi-am început ziua ascultând imnul României. Aştept cu nerăbdare să-l...

Naţionala feminină de fotbal a României, eșec drastic în fața Finlandei

Naţionala feminină de fotbal a României a pierdut fără drept de apel în fața Finlandei, cu scorul de 6-0, la Turku, într-un meci din...
Ultima oră
Pe aceeași temă