23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleMeryl Streep şi Cher s-au sărutat pe covorul roşu

Meryl Streep şi Cher s-au sărutat pe covorul roşu

Luni, pe covorul roşu de la Hammersmith Apollo, cele două s-au oprit să pozeze împreună. La un moment dat, s-au întors una către cealaltă şi s-au sărutat pe buze. 

Cele două actriţe au mai lucrat împreună în 1983, la “Silkwood”. 

Cher a declarat pentru revista People că a fost fericită să joace rolul mamei lui Meryl Streep în sequel – chiar dacă este cu trei ani mai mare decât partenera ei din film. 

“Nu este nicio diferenţă”, a spus Cher, care nu a mai apărut pe marele ecran de şapte ani. “Am fost terifiată şi a fost prostesc. M-am distrat şi o iubesc pe Meryl, aşa că a fost perfect”, a spus ea. 

La premieră, fanii i-au aclamat pe Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Amanda Seyfried şi Christine Baranski – care au apărut şi în filmul din 2008. Distribuţia sequel-ului îi include pe Lily James, care o interpretează pe Donna mai tânără, şi pe Cher, mama Donnei.

“Mamma Mia! Here We Go Again” a fost filmat în Marea Britanie şi în locuri din Croaţia. Include piese Abba care nu au mai fost cântate în filmul din 2008.

Benny Andersson şi Björn Ulvaeus au compus muzica şi textele pentru această peliculă şi au fost şi producători executivi.

Povestea este axată pe relaţiile dintre personajele interpretate de Streep, Brosnan şi Colin Firth în tinereţea lor.

Primul film “Mamma Mia!” a generat încasări de 609,8 milioane de dolari, la nivel mondial. 

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...
Ultima oră
Pe aceeași temă