12 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăLifestyleMel Gibson va juca în thrillerul "Waldo"

Mel Gibson va juca în thrillerul „Waldo”

Thrillerul va fi regizat de britanicul Tim Kirkby, cunoscut pentru realizarea de episoade din „Veep” şi „Fleabag”, şi urmăreşte un strălucit fost detectiv devenit personaj negativ. Filmul este bazat pe romanul „Last Looks”, de Howard Gould, şi publicat de Dutton. Continuarea cărţii, „Bellow the Line”, va apărea vara viitoare. 

Andrew Lazar, Christina Weiss Lurie şi Steve Shainberg îl vor produce. IMR International se ocupă de vânzarea în străinătate.

„Waldo” prezintă un nou erou aflat în dizgraţie, fostul agent LAPD, detectivul Charlie Waldo (interpretat de Charlie Hunnam), care îşi trăieşte viaţa în pădure. Viaţa sa liniştită este întreruptă când trebuie să investigheze uciderea soţiei unui excentric star TV. Filmările vor începe în primul trimestru din 2019. 

Gibson poate fi văzut în „Dragged Across Concrete”, care a avut premiera la Festivalul de la Veneţia de anul acesta, în „The Professor and the Madman” al lui Farhad Safinia, şi în „Boss level”, regizat de Joe Carnahan, aflat în lucru. 

Mel Gibson, născut pe 3 ianuarie 1956, este actor, regizor, producător şi scenarist. A fost recompensat cu două premii Oscar în 1996, pentru pelicula ”Inimă neînfricată/ Braveheart”, la categoriile ”cel mai bun film” şi ”cel mai bun regizor”. Cineastul a fost nominalizat încă o dată la premiile Oscar, în 2017, cu filmul ”Hacksaw Ridge”, la categoria ”cel mai bun regizor”.

Cele mai citite

Dezvoltarea roboților ucigași, se poate avea încredere în ei? Analiză despre noua cursă a înarmărilor

Armele inteligente artificiale transformă armatele din întreaga lume – ar trebui să ne îngrijorăm?  Roboții ucigași și dronele „kamikaze” sunt aici: armamentul inteligent artificial...

Eroii spionajului românesc. Doi generali SIE au fost avansați

Eroii spionajului românesc sunt de obicei necunoscuți pentru a nu le fi puse în pericol misiunile. Acesta este motivul pentru care militarilor din Serviciul...

Rareș Bogdan va fi ministru

Rareș Bogdan va fi ministru în timpul guvernării PNL - PSD - UDMR. Chiar Rareș Bogdan a anunțat că va primi o asemenea funcție,...
Ultima oră
Pe aceeași temă