16 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleMeghan și Harry dezvăluie tot! Cei doi vor fi intervievați de Oprah

Meghan și Harry dezvăluie tot! Cei doi vor fi intervievați de Oprah

Prințul Harry și Meghan Markle au acceptat invitația companiei de televiziune CBS de a fi intervievați de nimeni alta decât prietena lor, Oprah Winfrey. 

CBS a anunțat luni că va difuza pe 7 martie 2021, „Oprah with Meghan and Harry: A CBS Primetime Special”, un interviu care va dura 90 de minute în care Meghan va vorbi deschis despre schimbările din viața ei de când a devenit ducesă de Sussex, căsnicia cu Harry, maternitate, dar și cât de greu este să fie unele dintre cele mai urmărite persoane de pe pământ.

Conform aceluiașu anunț reiese că Harry se va alătura ulterior discuției în care vor vorbi despre cum li s-a schimbat viața de când trăiesc în Statele Unite ale Americii, dar și ce planuri de viitor au. 

 

Oprah Winfrey este o prietenă apropiată a cuplului și cu siguranță va reuși să afle detalii picante din viața personală a Ducilor de Sussex. Oprah a fost prezentă inclusiv la nunta celor doi care a avut loc în mai 2018. Oprah este vecină cu Harry și Meghan, aceștia locuind în Montecito, California. 

 

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Președintele Iohannis, la Misiunea Economică a Francofoniei: România are o creștere economică peste media UE

România a înregistrat în anul 2023 "o creștere economică robustă, de 2,1%, ritm superior mediei Uniunii Europene", a transmis președintele Klaus Iohannis în cadrul...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

Zgonea (ANCOM): Sectorul de poştă şi curierat ar putea ajunge la o cifră de afaceri de un miliard de euro

Sectorul de poştă şi curierat este în plină dezvoltare şi ar putea ajunge la o cifră de afaceri de un miliard de euro în...
Ultima oră
Pe aceeași temă