16 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleMeghan Markle va transforma familia regală britanică, crede biograful ei

Meghan Markle va transforma familia regală britanică, crede biograful ei

După nunta de la 19 mai, americanca se va numără printre “Cei patru fantastici”, respectiv tânăra generaţie din familia regală, o instituţie la transformarea căreia îşi doreşte să contribuie, subliniază autorul.

“Meghan şi Harry vor forma un cuplu foarte influent. Împreună, ei pot provoca schimbări importante”, afirmă Andrew Morton, a cărui biografie neautorizată a lui Meghan Markle, intitulată “Meghan: A Hollywood Princess”, va fi publicată joi.

“Ei vor fi percepuţi drept mai militanţi decât precedentele cupluri regale”, anticipează autorul, care s-a întâlnit cu zeci de apropiaţi ai cuplului şi membri ai Casei regale pentru a-şi documenta cartea.

El prezice că Harry şi Meghan vor fi chipul familiei regale în ţările Commonwealth, în special în Africa, în timp ce prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii, şi soţia lui Kate, vor reprezenta monarhia în Marea Britanie.

“Observatorii familiei regale privesc de acum înainte spre viitor şi anticipează că monarhia se va transforma profund”, explică el. “Acest viitor va fi modelat de William, Harry, Kate şi Meghan. Meghan face parte dintre ‘Cei patru fantastici'”, a mai spus Morton.

În biografia lui el o citează pe una dintre prietenele din copilărie ale americancei: “Era fascinată de familia regală. Voia să fie un fel de Diana 2.0”.

Însă din punctul de vedere al autorului, care a scris şi “Diana: Her True Story”, o biografie a prinţesei de Wales, nu este posibilă o comparaţie între tânăra timidă care s-a căsătorit cu prinţul Charles la 20 de ani şi actriţa hollywoodiană de 36 de ani.

El îi face un portret americancei, potrivit căruia Meghan Markle este o femeie ambiţioasă şi practică, o personalitate echilibrată, care a avut o carieră strălucitoare de actriţă şi de bloggeriţă, până când a devenit reprezentantă onorifică a ONU.

“Părea o femeie moderată, elocventă şi raţională”, remarcă el. Ea va trebui, totuşi, să-şi modereze unele dintre angajamentele sale militante când se va alătura familiei regale, care şi-a afişat tot timpul neutralitatea politică. Dar Meghan “ştie exact unde va călca”, notează el.

În cadrul cuplului, Andrew Morton estimează că prinţul Harry “are mai mult de câştigat” din această relaţie decât Meghan. “Când a cunoscut-o pe ea şi-a dat seama că a găsit persoana potrivită. Ştie că îl poate ajuta să devină bărbatul care şi-a dorit mereu să fie”, a spus jurnalistul britanic autor a numeroase biografii celebre.

Biograful consideră “ieşit din comun” că Meghan, de obicei prudentă, a avut rapid două întâlniri cu prinţul Harry şi a decis să meargă cu el în Botswana în vacanţă la începutul relaţiei lor.

“Unii au ridicat din sprâncene la Palatul Buckingham”, reaminteşte Andrew Morton. “Era a patra femeie pe care o ducea într-un safari”.

Însă Harry, conformându-se tradiţiilor familiei regale, i-a cerut reginei Elisabeta a II-a acordul pentru căsătorie.

“În urmă cu câţiva ani, când era încă un tânăr şi bea şi dansa în cluburi de noapte”, regina ar fi fost “mult mai rezervată” vizavi de ideea de a-l vedea pe Harry căsătorindu-se cu o actriţă americană divorţată, estimează autorul.

Biografia se opreşte şi asupra precedentei relaţii pe care a avut-o Meghan Markle, cu producătorul hollywoodian Trevor Engelson, timp de nouă ani.

După ce s-au căsătorit în 2011, Meghan a obţinut în scurt timp un rol de prim-plan în serialul american “Suits” şi s-a mutat de la Los Angeles la Toronto, în Canada.

Ei au divorţat în 2013, iar la originea rupturii s-ar fi aflat actriţa. “Această căsnicie nu îi convenea, ea voia să treacă la altceva, potrivit unuia dintre prietenii săi”, subliniază Andrew Morton.

Cele mai citite

Prețului RCA-ului, plafonat. Transportatorii acuză că este o păcăleală

Prețurile RCA ar putea rămâne plafonate până la 30 iunie 2024. Este propunerea Ministerului de Finanțe, care a pus aseară în dezbatere publică un proiect de hotărâre...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...
Ultima oră
Pe aceeași temă