Foto: Bravo TV

Meghan Markle va purta o rochie de mireasă de 100.000 de lire sterline

În ziua căsătoriei sale cu Prinţul Harry, Meghan Markle va purta o rochie de mireasă care valorează 100.000 de lire sterline, relatează, sâmbătă, presa britanică.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 05.05.2018 - 13:06

Potrivit unor surse citate de tabloidul Daily Mail, rochia în valoare de 100.000 de lire sterline este creată de Ralph & Russo, relatează Digi24.

Fosta actriță Meghan Markle se pare că va avea o rochie de mireasă cusută manual, decorată cu multe mărgele. Aceasta ar urma să fie prima dintre cele două rochii pe care le va purta Meghan Markle pe 19 mai, când se va căsători cu prinţul Harry.

Rochia de mireasă ar fi plătită de prinţul Harry şi de familia lui. 

„Aceasta este nunta anului şi au fost investite sute de ore pentru crearea rochiei, aproape în întregime manual”, explică o sursă citată de Daily Mail. 

Cea de-a doua rochie a viitoarei soţii a prinţului Harry, pe care aceasta o va purta la recepţia care va avea loc seara, organizată de prinţul Charles la Frogmore House, ar fi creată de Burberry sau Erdem.

Meghan Markle (36 de ani), şi Prinţul Harry (33 de ani), se vor căsători pe 19 mai, la Capela St. George, pe domeniul Castelului Windsor.

Comentarii