Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Meghan Markle a gătit pentru victimele unui incendiu

Meghan Mrkle urmează pașii regretatei Lady Di, și pe cele ale cumnatei sale, Katre Middleton, implicându-se în activități umanitare.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.09.2018 - 12:18

Soția Prințului Harry a făcut câteva vizite secrete în moscheea unei comunități, gătind pentru victimele incendiului devastator din Turnul Grenfell de la Londra, soldat cu 72 de morți pe 14 iunie 2017.

În primul proiect caritabil în care se implică singură, Meghan Markle va participa la lansarea unei cărți de rețete, a cărei prefață a scris-o ea, fondurile obținute din vânzare urmând să fie donate asociației Hubb Community Kitchen.

Ducesa a mărturisit în prefața volumului că s-a simțit imediat legată de bucătăria centrului cultural Al Manaar, pe care a vizitat-o prima oară în luna ianuarie, și a făcut mai multe vizite secrete pentru a-i întâlni pe voluntari, interesându-se de munca lor. "M-am simțit legată imediat de bucătăria acestei comunități; e un loc în care femeile râd, jelesc, plâng și gătesc împreună", a notat ea.

"Contopirea identităților culturale sub același acoperiș creează un spațiu în care simți normalitatea în cea mai simplă formă a ei, nevoia universală de a face legături, de a crește și de a învăța prin intermediul hranei, prin crize sau bucurii, ceva ce toți trăim. Prin această inițiativă caritabilă procesul va permite bucătăriei să adune și să păstreze viu spiritul comunității", a adăugat Meghan.

Proiectul caritabil The Hubb Community a fost înființat vara trecută de femei care căutau să gătească undeva hrană proaspătă pentru familiile și prietenii celor afectați de catastrofa din turnul londonez Grenfell.
După cel mai devastator incendiu din istoria Marii Britanii, de la Al Doilea Război Mondial încoace, grupul de prieteni s-a adresat centrului cultural Al-Manaar, întrebând dacă pot folosi bucătăria pentru a găti în scopuri caritabile, relatează Daily Mail.

Comentarii

loading...