21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleMeghan Markle a fost mințită de familie?

Meghan Markle a fost mințită de familie?

Recent, unul dintre prietenii lui MegHan a ieșit în față și a făcut dezvăluiri. Acesta a spus că totul a fost doar o făcătură și un motiv pentru ca Thomas Markle să nu ajungă la nuntă.

Aceeași sursă apropiată ducesei a declarat că tatăl lui Meghan nu a fost niciodată bolnav și nu are probleme de inimă. Un motiv pentru care Thomas a făcut acest lucru a fost acela de a atrage simpatia unor oameni.

„Întreaga poveste despre tatăl lui Meghan care a suferit o intervenție chirurgicală la inimă a fost făcută”, a spus sursa.

„A trebuit să vină cu un motiv suficient de bun pentru a nu participa la nunta ei și pentru a evita orice altă stânjenire după ce fotografiile realizate au devenit publice”, mai preciează sursa respectivă.

Într-un interviu recent dat postului de televiziune ITV, în cadrul emisiunii Good Morning Britain, Thomas Markle a declarat că a fost internat în Centrul Medical Sharp Chula Vista, la doar câțiva kilometri nord de granița mexicană din Tijuana.

Fostul director de lumini susține că acolo a primit un stent. Numai că atunci când jurnaliștii britanici au fost la centrul medical pentru a verifica informația, medicii de acolo au spus nu au avut niciun pacient cu numele de Thomas Markle.

Mai mult decât atât, medicii au declarat că Thomas Markle nu a fost niciodată internat în Centrul Medical Sharp Chula Vista.

Cele mai citite

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...
Ultima oră
Pe aceeași temă