18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleMăsuța de cafea - obiectul de mobilier care poate însufleți orice living...

Măsuța de cafea – obiectul de mobilier care poate însufleți orice living și nu numai

Există foarte multe persoane care savurează adesea cafeaua acasă, în living, începându-și zilele cu această băutură atât de populară la nivel mondial. Există de asemenea foarte multe persoane care beau cafeaua de dimineață în drum spre serviciu sau chiar la locul de muncă, înainte de a începe activitatea. Și să nu uităm și o altă categorie de persoane, categoria celor care nu obișnuiesc să bea cafeaua ca ritual zilnic, ci doar ocazional sau chiar deloc.

Pentru toate aceste profiluri de persoane există însă o potrivire perfectă în materie de design interior pentru living: posibilitatea de a integra  masă de cafea, care va avea rol decorativ, dar și practic, indiferent dacă persoanele din acea locuință sunt sau nu sunt băutoare de cafea.

Măsuțele de cafea cu inspirație nordică, scandinavă, se bazează pe stilul minimalist, astfel încât au posibilitatea de a fi ușor de asociat cu alte stiluri alese de utilizatori în ceea ce privește celelalte piese de mobilier.

 

Culori neutre, aspect inedit

Chiar și din punct de vedere al culorilor, astfel de măsuțe de cafea folosesc nuanțe de negru și uneori auriu sau argintiu, aspect metalic. Pot exista chiar măsuțe de cafea cu aspect de beton sau marmură, precum cele din colecțiile disponibile în magazinul online NoRDA, un e-shop de mobila si accesorii in stil scandinav care colaborează inclusiv cu designeri freelanceri, propunând publicului din România modele de mobilier realizate mai ales în Suedia și Danemarca.

 

Stil exclusivist, prețuri prietenoase

Măsuțele de cafea cu design minimalist pot fi comandate online cu livrare oriunde în țară. În ciuda caracterului lor exclusivist, prin stilul deosebit și disponibilitatea în ediții limitate, produsele de la NORDA au prețuri prietenoase, fiind potrivite oricărui spațiu rezidențial, dar și pentru locații HoReCa ce doresc să iasă în evidență – baruri, restaurante, cluburi, spații de tip lounge din hoteluri de tip boutique etc.

 

Cum poate fi utilizată o măsuță de cafea

Astfel de măsuțe de cafea integrate în locuințe personale sunt utilizate nu atât de mult conform denumirii lor (pentru cafea sau alte băuturi), ci au un rol de spațiu suplimentar de depozitare, susținând diverse decorațiuni, de exemplu plante, rame foto, seturi de lumânări, corpuri de iluminat sau alte obiecte personale ce se doresc a fi afișate și puse în valoare din punct de vedere vizual. Rezultatul va fi unul deosebit, demn de revistele de design interior.

 

Unde poziționăm o măsuță de cafea

În mod clasic, măsuța de cafea ar putea fi asezată în living, însă locul exact depinde de modul în care este folosit spațiul în ansamblu de către utilizator. Astfel de măsuțe de cafea deosebite precum cele de la NoRDA, confecționate din lemn, metal, beton sau chiar piatră, se pot integra în multe locuri din spațiile rezidențiale, nu doar în camera de zi.

Așadar, măsuța de cafea poate să fie poziționată în holul de la intrare sau în dormitor, pe post de noptieră. Totul depinde de preferințele utilizatorului și de spațiu, căci în gama de produse disponibilă online vor fi identificate cu siguranță modele care se potrivesc în orice locuință.

Cele mai citite

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

EXCLUSIV. Decizia lui Nicușor Dan de a elimina linia STB 336, fiasco în trafic. Locuitorii din Militari, rămași fără autobuz care să-i ducă la...

Locuitorii din cartierul bucureștean Militari au rămas fără singurul autobuz care îi transporta până în fața Spitalului Universitar. Decizia lui Nicușor Dan de a...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă