14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleMăștile transparente, ultimul răcnet pe piața echipamentelor medicale de protecție!

Măștile transparente, ultimul răcnet pe piața echipamentelor medicale de protecție!

Măștile de protecție transparente sunt deosebit de utile în cazul persoanelor cu deficiențe de auz și de vorbire, însă se dovedesc a fi necesare și în alte ocazii.

Doriana Marini, CEO și fondator al Dienpi, producător italian al unor astfel de produse, spune că ”măștile de protecție transparente sunt pentru oricine. Toată lumea poate folosi un astfel de dispozitiv pentru a comunica mai ușor, nu doar cu ajutorul cuvintelor, și ci cu gesturi, expresii faciale, mișcări ale buzelor”.

Odată cu venirea pandemiei, compania a fost grav afectată, însă Doriana Marini a ales să facă o reprofilare și să producă măști de protecție, mai ales că avea deja cele necesare la îndemână.

Aceasta a creat o mască refolosibilă certificată medical, iar apoi a adaptat-o și a adăugat un segment transparent în mijlocul acesteia. Zona respectivă e realizată din poliuretan, materialul fiind lipit de restul măștii. Astfel, masca rămâne eficientă chiar și după patru spălări.

O mască transparentă costă 7 dolari, adică aproximativ 30 de lei. Compania nu duce lipsă de comenzi, având în vedere că au fost înregistrate deja 15.000 de cereri pentru acest tip de mască transparentă.

Cele mai citite

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...
Ultima oră
Pe aceeași temă