Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Maşina de scris a lui Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy, vândută la licitaţie

Maşina de scris a lui Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy, a fost vândută la licitaţie, organizată de casa Julien's din Los Angeles, contra sumei de 162.500 de dolari, scrie The Hollywood Reporter.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 03.12.2018 - 10:53

Piesa-cheie a licitaţiei a fost maşina de scris Underwood Standard Portable, pe care Hefner a folosit-o în facultate, dar şi la publicarea primului exemplar al revistei Playboy. 

Copia personală a acestui număr, cu Marilyn Monroe pe copertă, s-a vândut cu 31.250 de dolari. 

Alte loturi au inclus exemplare Playboy din 1953-2013, care au fost vândute pentru 76.800 de dolari; un inel din aur de 14 karate, ornat cu o placă de onix neagră, care deschidea în mijloc un compartiment în care se afla o pastilă Viagra, a fost vândut cu 22.400 de dolari; o jachetă de piele personalizată Jeff Hamilton Los Angeles Lakers a fost adjudecată la 16.000 de dolari. De asemenea, o limuzină Lincoln din 1998 a fost vândută pentru 44.800 de dolari. 

Steaua lui Hefner de pe Walk of Fame a fost vândută cu 57.600 de dolari. 

Printre cei care au licitat au figurat Pauly Shore şi Jim Belushi, acesta din urmă adjudecându-şi o copie a scenariului programului de televiziune "Saturday Night Live", prezentat de Hefner în 15 octombrie 1977, pentru care a plătit 3.125 de dolari. 

Veniturile provenite în urma licitaţiei vor fi destinate Fundaţiei Hugh M. Hefner, care sprijină organizaţiile care militează pentru drepturile civile şi pentru libertatea de expresie. 

Comentarii

loading...