Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos

Masca va deveni obligatorie în Centrul Vechi al Capitalei

Purtarea măștii împotriva coronavirusului va deveni obligatorie în Centrul Vechi, a anunțat, miercuri, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 29.07.2020 - 17:44

Potrivit viceprimarului Aurelian Bădulescu, obligativitatea portului măștii în Centrul Vechi va fi reglementată printr-o hotărâre al cărei proiect este pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Municipiului București (CGMB).

Ședința ar urma să se desfășoare luni, 3 august.

Portul măștii va deveni obligatoriu în Centrul Vechi, tot timpul zilei sau al nopții, în toate unitățile destinate alimentației publice. Viceprimarul Bădulescu nu a menționat vreo diferență între spațiile interioare și cele exterioare, ceea ce înseamnă că, inclusiv la terase, purtarea măștii va fi obligatorie.

Comentarii